Now Reading
Μένουμε σπίτι με τον Αντώνη Παπαθεοδούλου

Μένουμε σπίτι με τον Αντώνη Παπαθεοδούλου

Ο αγαπημένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων μάζεψε σε ένα link όλα τα συναρπαστικά του βίντεο με αφηγήσεις και ιδέες για δραστηριότητες!

Ήδη από την προηγούμενη καραντίνα ο αγαπημένος μας συγγραφέας παιδικών βιβλίων και πάντα υπερδραστήριος, Αντώνης Παπαθεοδούλου, είχε ετοιμάσει διάφορες δράσεις φιλαναγνωσίας, αφήγησης και με πολλές ιδέες για κατασκευές και δραστηριότητες που με τις οδηγίες του τα παιδιά θα μπορούσαν να φτιάξουν μόνα τους αλλά και με τη βοήθεια και τη συμμετοχή των γονιών τους.

Τώρα βοηθάει ακόμα περισσότερο τόσο τους γονείς όσο και τα παιδιά που αναγκάζονται να μείνουν σπίτι για άλλη μια φορά, μαζεύοντας και συγκεντρώνοντας σε μια σελίδα όλα τα βιντεάκια με τις δράσεις του που υπόσχονται να σας κρατήσουν πολλές ώρες απασχολημένους – άλλωστε τώρα που χειμωνιάζει και καραντίνα να μην είχαμε ο καιρός θα μας κρατούσε λίγο περισσότερο στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού.

Μοιραστείτε το link με τους συμμαθητές του παιδιού σας και με τους φίλους του και διοργανώστε θεματικά απογεύματα ή ώρες στα σαββατοκύριακα όπου θα μπορείτε να βλέπετε όλοι μαζί ένα βιντεάκι – ο καθένας από το σπίτι του- και να δείχνετε τι έχετε κατασκευάσει ή να χρησιμοποιήσετε ως αφορμή έναν ήρωα ή μια ιστορία από τα βιβλία του συγγραφέα για να φτιάξετε ή να ζωγραφίσετε τις δικές σας ιστορίες.

Κάπου εδώ οφείλω να σας προειδοποιήσω ότι το σαλόνι σας θα γεμίσει από πειρατές, σπαθιά, ιππότες, πανοπλίες, κοκαλάκια νυχτερίδας, ήρωες από βίντεο παιχνίδια, και κυρίως πολλούς από τους αγαπημένους χαρακτήρες των παραμυθιών του Αντώνη Παπαθεοδούλου (και όχι) μόνο που είναι σίγουρο ότι θα σας κρατήσουν εκπληκτική παρέα.

Δείτε Επίσης

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για τις κατασκευές συνήθως υπάρχουν στο σπίτι, αλλά ακόμα κι αν κάτι σας λείπει μπορείτε να το αντικαταστήσετε από το μοναδικό υλικό που σας είναι απολύτως απαραίτητο κι αυτό δεν είναι άλλο από τη φαντασία!

Όλα τα βιντεάκια αλλά και τις ιδέες για δραστηριότητες που με πολλή αγάπη και φροντίδα συγκέντρωσε ο Αντώνης Παπαθεοδούλου θα τα βρείτε εδώ

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top