Now Reading
Μένουμε σπίτι και παίζουμε στον “Κήπο με τα αγάλματα”

Μένουμε σπίτι και παίζουμε στον “Κήπο με τα αγάλματα”

Κι ανακαλύπτουμε τη χαμένη παιδική αθωότητα, με ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο

To childit παρουσιάζει καθημερινά δραστηριότητες για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας, στις δύσκολες αυτές στιγμές της καραντίνας. Οι στιγμές αυτές πρέπει και μπορούν να γίνουν στιγμές δημιουργικές. #μένουμεσπίτι #μένουμεσπίτιμεπαιδιά.

Μια παρέα παιδιών περνά τις καλοκαιρινές διακοπές της σε ένα χωριό. Ανακαλύπτουν σε έναν σκουπιδότοπο αρχαία αγάλματα και τα μεταφέρουν στον κήπο. Κρύβουν την ανακάλυψή τους από τους μεγάλους και γίνονται φίλοι με τα αγάλματα, παίζουν και μιλάνε μαζί τους.

Όταν κάποτε το μυστικό τους αποκαλυφθεί και η αρχαιολογική εταιρεία παραλάβει τα αγάλματα, τα παιδιά θα αισθανθούν ότι έχασαν αγαπητούς φίλους.

Πρόκειται για το πρώτο παιδικό σίριαλ παραγωγής ΕΡΤ. Από τα δημοφιλέστερα παιδικά προγράμματα της δεκαετίας του ’80.

Η σειρά προβλήθηκε το 1981, το 1983 και το 1987 στην Αυστραλία από το “Channel/Network 0-28/SBS” με Αγγλικούς υπότιτλους με τον τίτλο “Garden With Statues”.

Η σειρά σώζεται στο Αρχείο της ΕΡΤ.

Παραγωγός: Νίκος Πιλάβιος

Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης

Συγγραφέας: Ελένη Σαραντίτη-Παναγιώτου

Δείτε Επίσης
Ο Sean Williams, ο ιδρυτής της κοινότητας για πατέρες The Dad Gang στο Instagram, λέει ότι το να είσαι μπαμπάς κοριτσιών δεν είναι μόνο να βγάζεις φωτογραφίες και να παίζεις μαζί τους

Σενάριο: Παντελής Βούλγαρης

Μουσική σύνθεση: Σταμάτης Σπανουδάκης

Ηθοποιοί: Μίμης Φωτόπουλος, Θόδωρος Μορίδης, Γιώργος Μοσχίδης, Άννα Γεραλή, Βασίλης Τσάγκλος, Ειρήνη Κουμαριανού, Κώστας Τσιάνος, Στέλιος Λιονάκης, Σοφία Σεϊρλή, Δημήτρης Αρώνης, Μενέλαος Ντάφλος, Χρήστος Ζαρκάδας, Γιώργος Ζωγράφος, Κώστας Τζουβάρας, Γιώργος Παϊτέρης

https://www.youtube.com/watch?v=p-moeRuOAuU

Ανακαλύψτε και τα υπόλοιπα 5 επεισόδια

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top