Now Reading
Μένουμε σπίτι και πάμε με τα παιδιά… στο “τρελό σχολείο”

Μένουμε σπίτι και πάμε με τα παιδιά… στο “τρελό σχολείο”

Και κάνουμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας ένα σημαντικό εργαλείο μάθησης!

To childit παρουσιάζει καθημερινά δραστηριότητες για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας, στις δύσκολες αυτές στιγμές της καραντίνας. Οι στιγμές αυτές πρέπει και μπορούν να γίνουν στιγμές δημιουργικές. #μένουμεσπίτι #μένουμεσπίτιμεπαιδιά. 

Πολλές φορές καταδικάζουμε τη χρήση των παιδιών με την τεχνολογία και την ενασχόλησή τους με το youtube – επειδή όμως αυτή τη στιγμή η καθημερινότητα έχει ανατραπεί σε μεγάλο βαθμό η καλή κι ωφέλιμη χρήση των τεχνολογικών δυνατοτήτων μπορεί να συνδράμει σημαντικά όχι μόνο στην απασχόληση των παιδιών ή την ψυχαγωγία αλλά να προσφέρει αξιόλογες γνώσεις και να αποτελέσει μια εξαιρετική πηγή μάθησης.

Ωστόσο ακόμα και αυτές τις μέρες, η χρήση της τεχνολογίας καλό είναι γίνεται με μέτρο και υπό την επίβλεψη και τον έλεγχο των γονιών – ή άλλων ενηλίκων που προσέχουν τα παιδιά.

Εδώ σας συστήνουμε το “Τρελό σχολείο” που αν δεν το ξέρετε ήδη, θα το αγαπήσετε – ενώ αν ήδη το γνωρίζετε, σας δίνουμε το ερέθισμα να το επισκεφτείτε ξανά!

Το κανάλι του στο youtube είναι μια πύλη που προσφέρει πολλές ιδέες δημιουργικής απασχόλησης αλλά και χρήσιμα εργαλεία ουσιαστικής γνώσης.

Tip: δείτε από ένα βιντεάκι για κάθε ενότητα, καθώς είναι πολύ εύκολο να κολλήσετε (κι εσείς και τα παιδιά) – κι αξιοποιήστε στη συνέχεια τον χρόνο για να κάνετε κάποια δραστηριότητα – ή ένα κουίζ γνώσεων – με αφορμή το βίντεο που είδατε, ώστε να υπάρχει ισορροπία στη διαχείριση του χρόνου σας! 

 

 

Δείτε Επίσης

 

 

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top