Now Reading
Κυριακάτικα πρωινά στο “Σχεδία home” – Γίνε κι εσύ Σούπερ ήρωας!

Κυριακάτικα πρωινά στο “Σχεδία home” – Γίνε κι εσύ Σούπερ ήρωας!

Υπέροχες δημιουργικές δράσεις για παιδιά αλλά και για όλη την οικογένεια, με αφορμή βιβλία των εκδόσεων Φουρφούρι

Στα πλαίσια της συνέργειας των εκδόσεων Φουρφούρι με το περιοδικό δρόμου «Σχεδία», καθιερώνονται Κυριακάτικα πρωινά στο “Σχεδία home, με δράσεις για παιδιά.
Με αφορμή τα βιβλία μας και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, γυμναστές, ηθοποιοί, μουσικοί, παιδαγωγοί κ.α. περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για δημιουργικά παιχνιδιάρικα και διασκεδαστικά πρωινά.Την ίδια ώρα, οι συνοδοί τους  μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το πρωινό  τους στον φιλόξενο χώρο του «Σχεδία home» (Πεζόδρομος Κολοκοτρώνη και Νικίου)
Πότε; Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020, στις 10.30 -12.00 το πρωί
Πού; Στο “Σχεδία home”, Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2
Σας περιμένουμε για να μεταμορφωθούμε όλοι σε σούπερ ήρωες!

Η διαδικασία είναι απλή:

1ο βήμα: Διαβάζουμε το παραμύθι Τα τρία Σούπερ Γουρουνάκιατης Claire Evans, την ξεκαρδιστική συνέχεια της κλασικής ιστορίας με τα αγαπημένα Τρία Γουρουνάκια. Ανακαλύπτουμε πώς τα βάζουν με τον Κακό Λύκο και γίνονται σούπερ ήρωες!

2ο βήμα: Φοράμε την μαγική μπέρτα και το σούπερηρωϊκό μετάλλιο

3ο βήμα: Μεταμορφωνόμαστε σε σούπερ γουρουνάκια! Παρέα με τον γυμναστή εκπαιδευτικό Κωνσταντίνο  Χράπαλο περνάμε διασκεδαστικές δοκιμασίες με στεφάνια, σκάλες, κουτσό κ.α. και γινόμαστε αληθινοί σούπερ ήρωες!

Δείτε Επίσης

  • Για παιδιά ηλικίας 3-6 ετών
  • Δηλώσεις συμμετοχής / τηλ.: 213 0231220, e-mail: info@shediahome.gr, info@shedia.gr  Θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας.
  • Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη δεδομένων και των αυστηρών περιορισμών λόγω Covid-19. Το «Σχεδία home» τηρεί πιστά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και υγιεινής. Η ατομική και δημόσια υγεία είναι προτεραιότητά μας.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top