Now Reading
Κι αυτό το Πάσχα χαρίστε αγάπη – το σοκολατένιο αβγό της «Μέριμνα»

Κι αυτό το Πάσχα χαρίστε αγάπη – το σοκολατένιο αβγό της «Μέριμνα»

Το Αυγό Αγάπης της «Μέριμνα» έχει δώρο έκπληξη, αλλά η προσφορά του παραμένει το σημαντικότερο δώρο

Πάσχα σημαίνει αγάπη, σημαίνει φροντίδα των αγαπημένων και όσων έχουν ανάγκη. Ως γονείς βάζουμε πάντα πάνω απ’ όλα τα παιδιά μας, αλλά ως γονείς και άνθρωποι προσπαθούμε να κάνουμε καλό σε όσα παιδιά μας χρειάζονται. Ακόμα και μικρές πράξεις αγάπης και προσφοράς μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά.

Η ψυχολογική στήριξη που λαμβάνουν παιδιά και οικογένειες στα Συμβουλευτικά Κέντρα της Μέριμνας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, διευκολύνει τη διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν στη δύσκολη περίοδο του πένθους και προλαμβάνει δυσκολίες προσαρμογής.

Η «Μέριμνα» αποτελεί τη μοναδική οργάνωση στη χώρα, που τα τελευταία 27 χρόνια εξειδικεύεται στη ψυχολογική στήριξη παιδιών ή εφήβων που πενθούν. Παράλληλα παρέχει Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο σπίτι σε παιδιά με απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια. Αυτό το πετυχαίνει με δύο Συμβουλευτικά Κέντρα Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών στο Πένθος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μία Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι διαθέσιμη στην πρωτεύουσα, Προγράμματα εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας και εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τη σοβαρή αρρώστια ή το θάνατο.

Επιλέξτε το Σοκολατένιο Αυγό Αγάπης για δώρο στους αγαπημένους σας, στα παιδιά τους, στους πελάτες, στους συνεργάτες σας και με τον τρόπο αυτό θα συμβάλλετε στην παροχή συμβουλευτικής πένθους σε πολλά παιδιά, που το έχουν ανάγκη.

Το Αυγό Αγάπης είναι φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτα Oscar 220 γρ., με δώρο έκπληξη  και μπορείτε να το βρείτε στις υπεραγορές ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, Μy Market και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Δείτε Επίσης

Μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες από τη Fundraising Manager Ειρήνη Γκιουλάκου μέσω ενός mail στο fundraising@merimna.org.gr ή από το τηλέφωνο 6936704226.

Συστατικά του αυγού τους είναι η πολύτιμη στήριξη των ανθρώπων της Σοκολατοβιομηχανίας Oscar, που προσφέρουν 20 λεπτά από κάθε πώληση.

Η Μέριμνα και οι Φίλοι της Μέριμνας σας εύχονται Καλό Πάσχα με Υγεία!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top