Now Reading
«Κάθε βιβλίο είναι ένα ταξίδι…» προσφέροντας χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία Παίδων

«Κάθε βιβλίο είναι ένα ταξίδι…» προσφέροντας χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία Παίδων

Το ταξίδι ξεκινάει από την Καλαμάτα, με στόχο να απολαύσουν τη μαγεία των βιβλίων όλα τα παιδιά, όπου κι αν βρίσκονται!

Είναι μια εθελοντική δράση, που ξεκινά το ταξίδι της από την Καλαμάτα, με στόχο να απολαύσουν τη μαγεία των βιβλίων όλα τα παιδιά, όπου κι αν βρίσκονται. Πρώτη τους στάση, ο εμπλουτισμός των βιβλιοθηκών των παιδιών στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Ο βασικός σκοπός αυτής της δράσης είναι να δώσουν στα παιδιά των Νοσοκομείων, τα οποία λόγω των θεμάτων υγείας που καλούνται να αντιμετωπίσουν, δεν έχουν εύκολη πρόσβαση και ενίοτε καμία στα βιβλιοπωλεία, να αποκτήσουν επαφή με βιβλία μέσα από την πλούσια βιβλιοθήκη στην οποία όλοι μαζί μπορούν να συμβάλλουν στο να δημιουργηθεί και να εμπλουτιστεί όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Σε αυτό το ταξίδι συνοδοιπόροι τους είναι τα εξής βιβλιοπωλεία της πόλης της Καλαμάτας, ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ, Λυμπερόπουλος, Bookstore, Μακρής, 1928, Bookmark.

Η πρώτη αποστολή βιβλίων στα παιδιά που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία Παίδων “Η Αγία Σοφία” και “Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού” από τη δράση “Κάθε βιβλίο είναι ένα ταξίδι…”, είναι γεγονός!

Όμως η προσπάθεια δεν σταματά εδώ. Συνεχίζεται μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου, και ο καθένας με την αγορά ενός βιβλίου με ειδική έκπτωση από τα πέντε συμμετέχοντα βιβλιοπωλεία της Καλαμάτας, μπορεί να δώσει στα παιδιά που νοσηλεύονται την ευκαιρία να αποκτήσουν επαφή με βιβλία μέσα από την πλούσια βιβλιοθήκη, που δημιουργείται.

Μια απλή πράξη αγάπης προσφέροντας ένα βιβλίο σε έναν μικρό ήρωα/ηρωίδα. Το αποτέλεσμα αυτής της πράξης όπως εύστοχα σχολιάζουν οι υπεύθυνες της δράσης, θα είναι το πολυτιμότερο δώρο και για όλους: Θα δείτε παιδικά ματάκια να λάμπουν και παιδικά χαμόγελα να σχηματίζονται…

Υπεύθυνες του προγράμματος είναι οι: Ελευθερία Χαλίλι, e-mail: eleftheriahalili@hotmail.com. Δήμητρα Δημοπούλου, e-mail: vivliopolis@gmail.com. Θεοδώρα Γαλάνη, e-mail: theodora290113@gmail.com.

E-mail προγράμματος: vivliotaxidevoume@gmail.com.

Δείτε Επίσης

Σελίδα Facebook: Κάθε βιβλίο ένα ταξίδι (@vivliotaxidevoume).

Instagram: vivliotaxidevoume

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top