Now Reading
Η Sienna Miller πρωταγωνιστεί στο νέο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue υμνώντας την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μιας γυναίκας!

Η Sienna Miller πρωταγωνιστεί στο νέο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue υμνώντας την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μιας γυναίκας!

Σε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση για την Αμερικάνικη Vogue, η διάσημη ηθοποιός μιλάει για τις όμορφες αλλαγές της ζωής της!

Η Σιένα Μίλερ, η απόλυτη boho queen της προηγούμενης δεκαετίας αν και διανύει τα 41 έτη της δεν διστάζει να φωτογραφηθεί σε μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της. Διανύοντας ήδη την 28η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τη σχέση της με τον κάποια χρόνια μικρότερο σύντροφό της Oil Green και κάνει γνωστή την είδηση που λίγο πολύ όλοι ξέραμε, μέσα από ένα υπέροχο αφιέρωμα με ακαταμάχητο φωτογραφικό υλικό. 

Η Σιένα πιο λαμπερή και χαλαρή από ποτέ, είναι ήδη μητέρα της Μάρλοου που γεννήθηκε από τη σχέση της με τον ηθοποιό Τομ Στάριτζ, ενώ τώρα θα αποκτήσει ένα ακόμα κοριτσάκι! Αυτή τη στιγμή η ζωή βρίσκει τη διάσημη ηθοποιό στα καλύτερά της. 

Βρίσκεται αναμφισβήτητα σε ένα δημιουργικό αποκορύφωμα, έχοντας παραδώσει μια σειρά από περίπλοκες, σύνθετες δουλειές τα τελευταία χρόνια, ενώ την περασμένη άνοιξη, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του δεύτερου μέρους της ταινίας του Kevin Costner Horizon: An American Saga, ένα κινηματογραφικό έργο που καλύπτει μια περίοδο 15 ετών κατά την εγκατάσταση της Αμερικανικής Δύσης. Το Horizon αφηγείται την ιστορία ενός συνοριακού οικισμού, ο οποίος μεγαλώνει από μια κατασκήνωση με σκηνές σε καθιερωμένη πόλη. Τα δύο πρώτα “κεφάλαια” πρόκειται να κυκλοφορήσουν από τη Warner Bros αυτό το καλοκαίρι. 

Τα γυρίσματα του Horizon, στη Γιούτα το περασμένο καλοκαίρι, ήταν μια μοναδική εμπειρία για την Μίλερ. Περιγράφει ότι η παραγωγή έμοιαζε περισσότερο με μια ανεξάρτητη ταινία παρά με μια ταινία στούντιο μεγάλου προϋπολογισμού, ενώ ο Κόστνερ, δημιούργησε για τον σκοπό αυτό ένα ολόκληρο σύμπαν. Η Μίλερ γύρισε τις σκηνές της με κορσέ ενώ με το ζόρι άντεχε τα πρώτα χτυπήματα της πρωινής ναυτίας. «Υπήρχαν πολλοί θαμμένοι κάτω από ερείπια και πυροβολισμοί», λέει, «και πολύς χρόνος σε ένα πολύ σκοτεινό τούνελ. Υπήρχαν σκορπιοί και φίδια, αλλά πραγματικά μου αρέσει αυτό το είδος δουλειάς, μου αρέσει να νιώθω εντελώς ταλαιπωρημένη στο τέλος της ημέρας», αναφέρει στο περιοδικό Vogue. 

H Miller και ο σύντροφός της μόλις επέστρεψαν στο Λονδίνο, ωστόσο δεν γνωρίζουν αν θα εγκατασταθούν εκεί μόνιμα. Όπως αναφέρει η όμορφη ηθοποιός “Δεν τα πάω καλά όταν η ζωή είναι προδιαγεγραμμένη».”

Δείτε Επίσης

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα αποκριάτικο πάρτι που είχε οργανώσει ένας κοινός τους φίλος στη Νέα Υόρκη και καθώς ο έρωτάς τους άνθιζε, η ιδέα της μετεγκατάστασης στο Λονδίνο γινόταν όλο και πιο ελκυστική. Η Μίλερ και ο Γκριν έχουν τώρα μια δική τους ερωτική φωλιά για να στεγάσουν τη νέα τους οικογένεια, ενώ το αν θα μείνουν εκεί θα καθοριστεί από το σχολείο στο οποίο θα φοιτήσει η Μάρλοου.  

Μιλώντας για τον προηγούμενο τοκετό της και τις δυσκολίες του, δηλώνει έτοιμη να προσπαθήσει μια φυσική γέννα ευθυγραμμίζοντας τις κινήσεις της και τις σκέψεις της προς αυτόν τον στόχο, χωρίς όμως να πιέζει τον εαυτό της.

Η Μίλερ ήθελε περισσότερα παιδιά εδώ και πολύ καιρό και συχνά ένιωθε άσχημα που η κόρη της δεν είχε μικρό συνεργάτη στο έγκλημα, όπως αναφέρει, προσθέτοντας πως έγινε η ίδια αυτό για εκείνη, προσπαθώντας να αντισταθμίσει κάθε κομμάτι που της έλειπε. Όπως δηλαδή θα έκανε κάθε μαμά..

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top