Now Reading
Η Pink και η 9χρονη κόρη της Willow σε μια θεαματική παράσταση που κόβει την ανάσα!

Η Pink και η 9χρονη κόρη της Willow σε μια θεαματική παράσταση που κόβει την ανάσα!

Στη χθεσινή απονομή των Billboard Music Awards – μια στιγμή που δικαίως έγινε viral

Αν ψάχνετε κάτι για να παρακολουθήσετε σήμερα, μπορώ να προτείνω την εναέρια παράσταση της Pink “Cover Me In Sunshine” με την 9χρονη κόρη της, Willow; Επειδή είναι ένα θέαμα τόσο εκπληκτικό, τόσο εντυπωσιακό και τόσο συναισθηματικό, θα θελήσετε να το παρακολουθήσετε ξανά και ξανά.

Ενώ οι περισσότερες μητέρες δεν κάνουν ακροβατικά με τα παιδιά τους στη σκηνή μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους, η καθαρή χαρά και η αγάπη μεταξύ αυτών των δύο είναι κάτι με το οποίο όλες και όλοι μπορούμε να ταυτιστούμε και να νιώσουμε τα vibes του δεσμού και της αγάπης τους.

Κατά τη διάρκεια την τελετή των Billboard Music Awards, η Pink παρουσίασε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πριν παραλάβει ένα Icon βραβείο. Ξεκίνησε στη σκηνή με το πιο πρόσφατο τραγούδι, το τραγούδι που συν-έγραψε με την Willow (δείτε το αξιολάτρευτο μουσικό τους βίντεο αν δεν το έχετε δει ακόμα) και είχε μαζί της το μικρό κορίτσι της να την συνοδεύει σε μια θεαματική εναέρια παράσταση που έγινε viral – και δικαίως.

Καθώς το τραγούδι έφτανε στο τέλος του, οι Pink και Willow μοιράστηκαν μια αγκαλιά και ένα «κόλλα το» πριν η Willow φύγει από τη σκηνή. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, ωστόσο, η αμοιβαία υπερηφάνεια και η χαρά που ακτινοβολεί το ντουέτο της μητέρας-κόρης ήταν τόσο ψηλά, που συγκίνησε όλους τους θεατές – και όσους θα δουν αργότερα το βίντεο.

Το Διαδίκτυο φαίνεται να συμφωνεί, καθώς ήδη πολλοί από τους θεατές που συγκινήθηκαν πραγματικά από την παράσταση ανέβασαν στα προφίλ με αναρτήσεις τις θερμές αντιδράσεις τους.

https://www.youtube.com/watch?v=J0UyU-vsXBc

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας αποδοχής του για το βραβείο icon, η Pink επαίνεσε την παράσταση της κόρης της – γιατί παρόλο που ήταν η στιγμή της, το να είσαι μαμά έρχεται πρώτο.

«Η Willow έσκισε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξής της στο PEOPLE, η Pink μίλησε για την ανατροφή των παιδιών της, της Willow και του αδερφού της Jameson, 4, ως τραγουδίστρια σε περιοδεία. «Είναι εντελώς παράξενο και χαρούμενο, και μου αρέσει κάθε στιγμή», είπε η Pink. «Ακόμα και οι δύσκολες μέρες είναι ευλογία».

Πρόσφατα τα φώτα της δημοσιότητας είχαν πέσει ξανά πάνω στην Pink και στην περιπέτεια της υγείας της λόγω του κορωνοϊού.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top