Now Reading
Η ταινία LEGO 2 ήρθε για να σας ταξιδέψει σε νέους γαλαξίες!

Η ταινία LEGO 2 ήρθε για να σας ταξιδέψει σε νέους γαλαξίες!

To πολυαναμενόμενο σίκουελ έρχεται 14 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους με ακόμα περισσότερα τουβλάκια

Η ταινία LEGO 2 βρίσκει τους αγαπημένους ήρωες του Μπρίκσμπουργκ αντιμέτωπους με διαγαλαξιακές απειλές και νέους αλλοπρόσαλλους χαρακτήρες που διανθίζουν τη θεότρελη, σουρεαλιστική και απολαυστική αυτή εμπειρία κινουμένων σχεδίων. Το σενάριο υπογράφουν οι δημιουργοί της πρώτης ταινίας Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο ταλαντούχος Μάικ Μίτσελ (Trolls).

Πότε; Από 14 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους!

Η ιστορία:

Μια νέα απειλή έρχονται να αντιμετωπίσουν οι πολίτες του Μπρίκσμπουργκ: τους εισβολείς LEGO DUPLO® από το διάστημα οι οποίοι με αστραπιαία ταχύτητα καταστρέφουν τα πάντα.

Ο μοναδικός τρόπος να σωθεί το σύμπαν της LEGO είναι ένας: η παρέα των Έμμετ, Λούσυ και Μπάτμαν ξεκινάει για μια νέα περιπέτεια μέσα σε νέους κόσμους, φανταστικούς πλανήτες, παράξενους κατοίκους και κολλητικά τραγούδια! Η περιπέτεια θα δοκιμάσει το θάρρος τους, την επινοητικότητα και τις δεξιότητές τους στο κτίσιμο, ενώ, ταυτόχρονα, θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πόσο ξεχωριστός είναι ο καθένας.

Oι Ήρωες

Παλιοί Φίλοι, Νέες Προκλήσεις

EMMET 

Ο Έμμετ Μπρικόφσκι είναι ο πιο αισιόδοξος και θετικός τύπος στην πόλη και ο μόνος που πιστεύει ότι όλα είναι καταπληκτικά. Αλλά η θετική του διάθεσή ίσως να μην είναι αρκετή για τη ζωή στον σκοτεινό νέο κόσμο του Apocalypseburg. Ο Έμμετ, πρωταγωνιστής και σπέσιαλ χαρακτήρας της αρχικής ιστορίας, μπορεί να χρειάζεται να αλλάξει προκειμένου να χτίσει μια τέλεια, ευτυχισμένη ζωή με την κολλητή του φίλη Λούσι.

ΛΟΥΣΙ-ΖΟΡΙΚΗ 

Η Λούσι είναι αποφασιστική, έχει ηγετικές ικανότητες και πάντα πολεμά γι’ αυτά που πιστεύει. Αγαπά την καλοσύνη και την αισιοδοξία του Έμμετ, καθώς και το γεγονός ότι βάζει 25 κύβους ζάχαρη στον καφέ του. Όμως από τότε που οι εισβολείς LEGO® DUPLO® διέλυσαν την πόλη της, φοβάται ότι αυτά του τα χαρίσματα δεν θα τον βοηθήσουν να τα καταφέρει. Στην πραγματικότητα όμως, θα πρέπει να ξαναβρεί αυτά τα χαρακτηριστικά στον ίδιο της τον εαυτό, αν θέλει να γίνει η ηρωίδα, στην οποία όλοι ελπίζουν.

ΡΕΞ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 

Ο Ρεξ είναι όλα εκείνα που δεν είναι ο Έμμετ: σίγουρος για τον εαυτό του, έμπειρος στο να ελίσσεται. Είναι ένας εξαιρετικά cool, σκληρoτράχηλος ήρωας, που πετάει στο διάστημα, με το προσωπικό του διαστημόπλοιο και με το πλήρωμά του.  Ισχυρίζεται ότι η φράση “δεν μετανιώνω” είναι δικής του έμπνευσης, αλλά δυστυχώς δεν την έχει πατεντάρει. Επίσης, είναι ο εφευρέτης του deconstructionator, μιας μηχανής ικανής να διαλύσει τα πάντα. Ο Ρεξ είναι ο Μάστερ της Καταστροφής.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΣΑΠΕΡΔΟΝΑ 

Ως βασίλισσα του μακρινού συστήματος Σίσταρ, η Τσαπερδόνα είναι μία ανατρεπτική ηγέτιδα που έχει ένα μυστικό σχέδιο, το οποίο θα μπορούσε να αλλάξει τις ζωές του Έμμετ, της Λούσι και όλων των φίλων τους. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν βάσει των σχεδίων της, χρησιμοποιεί τραγούδια και χορευτικά νούμερα για να περάσει το δικό της,

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΛΥΚΙΑ ΣΥΜΦΟΡΑ 

Είναι η κυβερνήτης της Βασίλισσας Τσαπερδόνας, μία μασκοφόρα πιλότος από το σύστημα Σίσταρ, που συλλαμβάνει τους φίλους του Έμμετ. Ρίχνει πυρομαχικά με τη μορφή αυτοκόλλητων αστεριών και καρδιών, τα οποία βγάζουν χαριτωμένες φράσεις με τσιριχτή φωνή, πριν εκραγούν. Το όνομά της μπορεί να είναι “γλυκό”, αλλά αυτός ο πόλεμος την έχει κάνει πολύ σκληρή.

ΜΠΑΤΜΑΝ 

Συνεχίζει να είναι το ίδιο σκοτεινός, σαρκαστικός και εγωκεντρικός, όπως πάντα, αλλά και εξίσου αγαπητός, αυτός ο υπερ-cool super ήρωας είναι πάντα έτοιμος να σώσει τον κόσμο. Είναι ελαφρώς καλύτερος στο να λειτουργεί ομαδικά, από ό, τι ήταν στο παρελθόν, αρκεί όλοι να γνωρίζουν πως εκείνος είναι ο αρχηγός!

ΜΟΝΟΚΕΡΟΥΛΑ ΟΥΛΤΡΑ-ΓΑΤΟΥΛΑ 

Λατρεύει το γκλίτερ και όλα τα γλυκά και χνουδωτά πράγματα, παρόλο που έχει καλλιεργήσει και τη σκληρή της  -Apocalypseburg – πλευρά της. Η εσωτερική της οργή τη μετατρέπει σε μία υπερμεγέθη πολεμική μηχανή, που βρυχάται.

ΣΙΔΕΡΟΓΕΝΗΣ 

Ο Σιδερογένης χτίζει συνεχώς το σώμα του, το οποίο είναι από τη μία κομμάτι ενός πειρατικού πλοίου και από την άλλη ένα πολυεργαλείο που αποτελείται από διάφορα χρήσιμα αξεσουάρ,  όπως σπαθιά, κανόνια και ένα βραχίονα εκτόξευσης καρχαριών. Είναι ένας πειρατής πάντα έτοιμος για μάχη!

ΜΠΕΝΙ 

O διαστημικός τύπος με σπασμένο κράνος πάντα διασκεδαστικός, εφευρετικός και έτοιμος να βοηθήσει τους φίλους του. Ο Μπένι είναι χαρούμενος όταν είναι μέσα σε ένα διαστημόπλοιο, όταν κατασκευάζει ένα διαστημόπλοιο, όταν μιλά για διαστημόπλοια ή απλά σκέπτεται διαστημόπλοια…

ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ 

Υπηρέτης και υπεύθυνος εκδηλώσεων της βασίλισσας Τσαπερδόνας. Με τόσο πολλή δουλειά και οργάνωση σε όλη τη μεγάλη αυτοκρατορία της Τσαπερδόνας, το υπερ-αποτελεσματικό Παγωτό Χωνάκι μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο απότομο, αλλά πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι κανείς δεν είναι καλύτερος στο να διακόπτει στην ψύχρα μία συνομιλία όταν θεωρεί ότι έχει ακούσει αρκετά.

Εσωτερικά Μυστικά

Από το Apocalypseburg  μέχρι το ηλιακό σύστημα

Η νέα ταινία LEGO 2 έρχεται να μας εντυπωσιάσει με ακόμα περισσότερα τουβλάκια που θυμίζουν τα πραγματικά τουβλάκια που όλοι έχουμε σπίτι, καθώς ξεχωρίζουν από τις γνωστές  μοναδικές τους γρατζουνιές… Όλα μοιάζουν φθαρμένα και αυθεντικά και είναι προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Μέχρι… και οι τιράντες του πρωταγωνιστή Έμμετ είναι “φτιαγμένες” να μοιάζουν πιο χαλαρές.

Το τοπίο στο οποίο διαδραματίζεται η ταινία θυμίζει Μad Max μια και τα σκασμένα λάστιχα και οι χαλασμένες εξατμίσεις στα οχήματα κυκλοφορούν ανενόχλητα προσθέτοντας καπνούς και φλόγες στο παρακμιακό Αpocalypseburg. Πλανήτες και γαλαξίες όλων των ειδών έρχονται να εντυπωσιάσουν τους θεατές με την Πόλη της Αρμονίας, την πρωτόγονη ζούγκλα και τον πλανήτη όπου όλα τα τουβλάκια μπαίνουν σε τάξη!  Πρόκειται για μια ταινία “τεράστια” όσο και το σύμπαν!

Ξέρατε ότι…

Ο Έμμετ πίνει τον καφέ του με 25 κουταλιές ζάχαρη. Και μία δόση αφρόγαλα.

Η Λούσι πίνει τον καφέ της με 0 κουταλιές ζάχαρη. Ο καφές της είναι σκέτος. Πιο σκέτος δεν γίνεται.

Δείτε Επίσης

Το σπίτι των ονείρων της Λούσι και του Έμμετ έχει ένα δωμάτιο με τηλεόραση, ένα με τραμπολίνο, έναν στύλο πυροσβεστικής, μία νεροτσουλίθρα και ένα δωμάτιο αφιερωμένο στην κατανάλωση βάφλας.

Ο Κρις Πρατ δανείζει τη φωνή του στον Έμμετ και τον Ρεξ.

Το 1997, οι σεναριογράφοι Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ συνάντησαν τον σκηνοθέτη Μάικ Μίτσελ, όταν μετακόμισαν στο παλιό του γραφείο.Μόλις άρχισαν να μιλάνε, σύντομα κατάλαβαν ότι μοιράζονται πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Η Βασίλισσα Τσαπερδόνα εμφανίζεται με 40 διαφορετικές φορεσιές.

Η χρωματική παλέτα των μικρών τούβλων της ταινίας χρησιμοποιεί 76 χρώματα της LEGO, ανάμεσα τους και ένα καινούριο που εμφανίζεται για πρώτη φορά.

Οι χαρακτήρες της ταινίας ανέρχονται στους 523.

Ο Σιδερογένης είναι ο μεγαλύτερος χαρακτήρας με 251 τουβλάκια.

Τα περισσότερα τουβλάκια που «έπαιξαν» σε μία σκηνή ήταν 161.737.777.

Η μεγαλύτερη έκρηξη με τουβλάκια έφτασε το 1,5 εκατομμύριο κομμάτια.

Η σκηνή έναρξης της ταινίας περιλαμβάνει 120,884 πεζούς, 1.438 οχήματα, ένα τζετ και ένα ελικόπτερο.

Η αρμάδα στο τέλος της ταινίας περιλαμβάνει 36 πλοία.

Πληροφορίες:

Σκηνοθεσία: Μάικ Μίτσελ

Σενάριο: Φιλ Λορντ, Κρίστοφερ Μίλερ

Ακούγονται: Κρις Πρατ, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Γουίλ Αρνέτ, Άλισον Μπρι, Νικ Όφερμαν, Τσάρλι Ντέι

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται Τζίνη Παπαδοπούλου, Σταύρος Σιούλης, Ντορίνα Θεοχαρίδου, Έβελυν Ασουάντ, Κωνσταντίνος Κακούρης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Φώτης Πετρίδης, Θάνος Λέκκας.

Διεύθυνση Κινουμένων Σχεδίων: Τρίσα Γκαμ

Σχεδιασμός Παραγωγής: Πάτρικ Μαρκ Χάνενμπεργκερ

Μοντάζ: Κλέρ Νάιτ

Μουσική: Μαρκ Μαδερσμπάου

Διάρκεια: 106’

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top