Now Reading
«Η μαγική πυξίδα» του Πολ Μακάρτνεϊ το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 13:00, στον ΙΑΝΟ

«Η μαγική πυξίδα» του Πολ Μακάρτνεϊ το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 13:00, στον ΙΑΝΟ

Ένα ιδιαίτερο παιδικό βιβλίο σε μια όμορφη παρουσίαση από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου του Πολ Μακάρτνεϊ, «Η μαγική πυξίδα», σε εικονογράφηση της Κάθριν Ντερστ και μετάφραση της Μάρως Ταυρή, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Μια μαγική περιπέτεια από τον θρυλικό Πολ Μακάρτνεϊ, που θα ταξιδέψει τους μικρούς αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο, πριν τους στείλει στα κρεβατάκια τους για ύπνο! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 13:00, στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένας ατρόμητος παππούς εξερευνητής, τέσσερα εγγόνια πρόθυμα να τον ακολουθήσουν παντού και μια μαγική πυξίδα που επιφυλάσσει ένα σωρό περιπέτειες! Διασχίστε μαζί τους εξωτικές θάλασσες καβάλα στη ράχη ιπτάμενων ψαριών, καλπάστε σε άνυδρες κοιλάδες πλάι σε καουμπόηδες και βουβάλια και τρέξτε να γλιτώσετε από ορμητικές χιονοστιβάδες ψηλά στα ελβετικά βουνά! Μια μαγική περιπέτεια από τον θρυλικό Πολ Μακάρτνεϊ, που θα ταξιδέψει τους μικρούς αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο, πριν τους στείλει στα κρεβατάκια τους για ύπνο!

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Πολ Μακάρτνεϊ στη διάρκεια της καριέρας του υπήρξε εξαιρετικά παραγωγικός και άσκησε τεράστια επιρροή. Στη δεκαετία του 1960 άλλαξε τον κόσμο με τους Beatles και στη συνέχεια έκανε σόλο καριέρα και συνεργάστηκε με καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης, χωρίς ποτέ να πάψει να είναι πρωτοποριακός. Έχει κερδίσει 18 βραβεία Grammy και το 1997 χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα της Αγγλίας για τις υπηρεσίες του στη μουσική. Ο Πολ ασχολείται επίσης με φιλανθρωπικά έργα και είναι περήφανος παππούς.

 

Δείτε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο πατήστε: ianos

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση πατήστε: ianos.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top