TOP

Η ευγένεια και η προσφορά θα είναι φέτος τα πιο πολύτιμα δώρα αγάπης

Η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis κάνει την καρδιά μας να γεμίζει ζεστασιά και αισιοδοξία!

Ένας σκαντζόχοιρος που ελπίζει να πετάξει, μια ομάδα περιστεριών hip-hop και πολλές καρδιές αγάπης είναι τα αστέρια της φετινής πανδημικής έκδοσης των διαφημιστικών τηλεοπτικών διαφημίσεων του John Lewis.

Κατά την τελευταία δεκαετία, η εορταστική διαφήμιση του John Lewis έχει γίνει μια μεγάλη ετήσια τηλεοπτική στιγμή που ξεκινά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Οι καμπάνιες του – από τους λαγούς και την αρκούδα το 2013 έως το Monty the Penguin το 2014 και τον περασμένο περσινό Edgar ο δεινόσαυρος – έχουν εξειδικευτεί στις συγκινητικές ιστορίες χαριτωμένων χαρακτήρων. Και έχουν προβληθεί εκατομμύρια φορές στο διαδίκτυο.

Αλλά το 2020 ήταν μια διαφορετική χρονιά. Τόσο διαφορετικό, που σκέφτηκαν ακόμη και το ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν την ιδέα μιας χριστουγεννιάτικης καμπάνιας εντελώς.

Αντ’ αυτού, μας χαρίζει ένα πανδημικό θέμα καλοσύνης και δωρεάς στη φιλανθρωπία, αντί να δίνει δώρα, αλλά ακόμα με ελκυστικά ζώα, παιδιά και χιονάνθρωπους.

Η δίλεπτη διαφήμιση, η οποία έχει προβληθεί στο διαδίκτυο από το πρωί της Παρασκευής και μετά θα κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια του TheVV του Σαββάτου του ITV, χρησιμοποιείται για την προώθηση μιας φιλανθρωπικής εκστρατείας Give a Little Love. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει 5 εκατομμύρια λίρες για τα Χριστούγεννα για να βοηθήσει 100.000 οικογένειες μέσω της φιλανθρωπικής κοινότητας FareShare και Home-Start και άλλων φιλανθρωπικών οργανώσεων που επιλέγονται τοπικά από καταστήματα.

Η ομάδα λιανικής είπε ότι είχε αναθέσει σκόπιμα σε οκτώ καλλιτέχνες κινουμένων σχεδίων ως έναν τρόπο παροχής εργασίας για τη δημιουργική κοινότητα που αγωνίζεται, η οποία έχει πληγεί από τους περιορισμούς του κορωνοϊου.

Χρησιμοποιούν ένα μείγμα ζωντανής δράσης, γυρίστηκε με μια μικρή ομάδα με μέτρα κοινωνικής απόστασης και εννέα κινούμενα σχέδια σε μια σειρά από στιλ από πλαστελίνη. Η διαφήμιση υποστηρίζεται από το A Little Love, ένα πρωτότυπο τραγούδι από τον  Celeste

Τα κεφάλαια θα συγκεντρωθούν επίσης από τον John Lewis και την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Waitrose για τη χρηματοδότηση έως και 2 εκατομμύρια λίρες από δωρεές πελατών και κέρδη από την πώληση ειδικών εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας ομπρέλας σε σχήμα καρδιάς. Η ομάδα θα δωρίσει επίσης 1p κάθε φορά που ένα μέλος του προγράμματος επιβράβευσης σαρώνει την κάρτα του.

Of all the things to be I choose a kindness and if you gave some to me, I think we’d find ourselves out dancing in the street. Everyone we meet would smile a little daydream, it could be amazing. Wouldn’t it be wonderful if everybody gave a little love? Happiness! Nothing better in this world to get than happiness. If I give this gift to you, wouldn’t everybody get a little love? If I give this gift to you, wouldn’t everybody get a little love? (give a little love – together we can make a big difference)

Από όλα τα πράγματα που υπάρχουν θα επιλέξω μια καλοσύνη και αν μου δώσεις κι εσύ κάποια καλοσύνη, νομίζω ότι θα βρεθούμε να χορεύουμε στο δρόμο. Όλοι όσοι συναντούμε θα χαμογελούσαν με μια αίσθηση ονειροπόλησης, θα μπορούσε να είναι καταπληκτικό. Δεν θα ήταν υπέροχο αν όλοι έδιναν λίγη αγάπη; Ευτυχία! Τίποτα καλύτερο σε αυτόν τον κόσμο από το να δώσεις ή να πάρεις από την ευτυχία. Αν σου δώσω αυτό το δώρο, δεν θα έπαιρναν όλοι λίγη αγάπη; Αν σου δώσω αυτό το δώρο, δεν θα έδιναν όλοι λίγη αγάπη σε όλους; (δώστε λίγη αγάπη – μαζί μπορούμε να κάνουμε μια μεγάλη διαφορά)

Καταχώρησε Σχόλιο