Now Reading
Η Ελένη Γερουλάνου στην Παιδική Δανειστική Βιβλιοθήκη του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Η Ελένη Γερουλάνου στην Παιδική Δανειστική Βιβλιοθήκη του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021, στις 18:30, σε μία διαδικτυακή συζήτηση με θέμα το βιβλίο

Η Παιδική Δανειστική Βιβλιοθήκη του Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού – Network for Children’s Rights καλωσορίζει την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021, στις 18:30 την Ελένη Γερουλάνου, εκπαιδευτικό, συγγραφέα και ιδρυτικό μέλος του Library4all, σε μία συζήτηση με θέμα το βιβλίο. Η συνάντηση αυτή αποτελεί μέρος των μηνιαίων συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν με ανθρώπους που αγαπούν τα βιβλία.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα τους στο Facebook, για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση. facebook.com/ddp.gr

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, ακολουθώντας τα απαραίτητα για την προστασία της δημόσιας υγείας μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορoνοϊού, προσαρμόζεται διαρκώς στη νέα αυτή δυναμική συνθήκη. Οι δια ζώσης δραστηριότητες με παιδιά και εφήβους αναδιαμορφώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας, ενώ επεκτείνεται και η διαδικτυακή μορφή τους όπου αυτό είναι δυνατό.

Πλέον οι επισκέψεις στους χώρους του Δικτύου γίνονται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, ενώ οι ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες και οι δημιουργικές δράσεις οργανώνονται σύμφωνα με το επιτρεπόμενο όριο ατόμων σε κλειστούς χώρους, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και φορώντας μάσκα καθ’ όλη την διάρκεια της διάδρασης μεταξύ εργαζομένων και ωφελούμενων.

Δείτε Επίσης

Η ομάδα τους, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη εφευρετικότητα και με αίσθημα αισιοδοξίας, αναζητά συνεχώς δημιουργικούς και καινοτόμους τρόπους επικοινωνίας και διάδρασης με τα παιδιά και τους εφήβους. Σε αυτή τη νέα εποχή, συμπορεύονται με τους εθελοντές τους που επίσης με όρεξη έχουν συνεισφέρει στην αναδιαμόρφωση των δραστηριοτήτων τους με κάθε πιθανό μέσο.

Σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη που όλοι βιώνουμε, αν νιώθετε την ανάγκη να προσφέρετε, μπορείτε να γίνετε και εσείς ένας από τους εθελοντές τους, θα χαρούν να σας έχουνε μαζί τους.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top