Now Reading
Εργαστήρια για παιδιά που λατρεύουν τα κόμικς

Εργαστήρια για παιδιά που λατρεύουν τα κόμικς

Οι Κυριακές στην Athens Comics Library αποκτούν εξαιρετικό ενδιαφέρον

Κυριακάτικα προγράμματα για παιδιά 2019-2020

Σχολικής ηλικίας (7-12)
Αυτή τη χρονιά η Athens Libray Comics καλεί τα παιδιά να ανακαλύψουν τα πιο αγαπημένα comics τους, να μάθουν τα μυστικά των δημιουργών και να δημιουργήσουν τη δική τους μοναδική ιστορία comic.

• Mickey Mouse (6/10/2019)
Το εμβληματικό ποντίκι που έφτασε πια τα 100 χρόνια ζωής θα γνωρίσουμε καλύτερα μαζί με τον εξίσου διάσημο δημιουργό του Walt Disney.
Θα διαβάσουμε περιπέτειες του ήρωα, θα τον σχεδιάσουμε και θα πλάσουμε τη δική μας, ξεχωριστή περιπέτεια με το Μίκυ και την παρέα του.

• Asterix (3/11/2019)
Ένα από τα πιο πολυμεταφρασμένα comics του κόσμου, ο Asterix μας πάει ένα ταξίδι στη Ρωμαϊκή Γαλατία για να επισκεφτούμε ένα χωρίο ανυπότακτων Γαλατών και ένα σωρό τρελούς Ρωμαίους.

• Peanuts (1/12/2019)
Γιορτές με τα πιο απίθανα και βαθιά φιλοσοφημένα πιτσιρίκια! Και ένα σκύλο. Ο Charlie Brown και ο Snoopy μαζεύουν την παρέα τους, βάζουν τον Schroeder στο πιάνο και γιορτάζουν τις πιο όμορφες και ξεκαρδιστικές γιορτές μαζί μας.

• Hilda (12/1/2020)
Το υπέροχο comic του Luke Pearson έγινε σειρά του Netflix και όχι άδικα. Ο κόσμος της Hilda έχει troll, αλεπούδες με κέρατα για κατοικίδια, ζωντανά βουνά, ξωτικά και πολλές απίθανες περιπέτειες. Ακολουθήστε την ατρόμητη Hilda και δείτε πού μπορεί να σας βγάλει μια “απλή” μέρα μαζί της!

• Shazam (2/2/2020)
Η εποχή της Αποκριάς μας κάνει όλα τα παιδιά να ονειρεύονται ποιοι θα μπορούσαν να γίνουν. Εκτός από τον Billy Batson. Αυτός το μόνο που έχει να κάνει είναι να πει “Shazam!” και μεταμορφώνεται σε έναν υπερήρωα!
Ελάτε να φανταστείτε τη δική σας μαγική λέξη και το δικό σας μοναδικό υπερήρωα.

• Bone (8/3/2020)
Από τις πρώτες κιόλας σελίδες καταλαβαίνεις ότι το επικό αυτό έργο του Jeff Smith δε μοιάζει με τίποτε από όσα έχεις δει μέχρι τώρα. Έχει αγαπηθεί από χιλιάδες παιδιά – και όχι μόνο – σε όλο τον κόσμο ενώ στης ΗΠΑ πολλά είναι τα σχολεία που το χρησιμοποιούν σαν σχολικό εγχειρίδιο.
Μαζί θα γνωρίσουμε τα ξαδέρφια Bone, δράκους, τέρατα, ακρίδες, αγελάδες και πολλές άλλες τρελές περιπέτειες στην Κοιλάδα.

• Naruto (5/4/2020)
Πώς θα ήταν άραγε αν τα σχολεία ήταν σχολεία για νίντζα; Στον κόσμο του Naruto είναι έτσι ακριβώς. Σε αυτό το ταξίδι θα βουτήξουμε σε ένα από τα πιο διάσημα γιαπωνέζικα manga και θα διαβάσουμε μαζί τις περιπέτειες του Naruto.

• Yotsuba&! (10/5/2020)
Αν υπήρχε διαγωνισμός για το πιο χαριτωμένο αλλά και πιο αλλόκοτο, αλλοπρόσαλλο κορίτσι στα comics, η νικήτρια θα ήταν σίγουρα η Yotsuba.
Φαντάζεστε ότι ένα 5χρονο κορίτσι θα έπρεπε να ξέρει τί είναι και πώς λειτουργεί ένας ανελκυστήρας, σωστά; Τίποτα δεν είναι τόσο απλό με τη Yotsuba. Καλωσορίσατε στον τρισχαριτωμένο και εντελώς απρόβλεπτο κόσμο της!

Δείτε Επίσης

• Tiny Titans (14/6/2020)
Το καλοκαίρι έρχεται, το σχολείο σε λίγο κλείνει! Εκτός αν και το δικό σας σχολείο έχει τον Robin, τον Superman, τον Batman, την Wonder Woman, τον Flash… παιδιά. Όχι; Στο Tiny Titans συμβαίνει αυτό ακριβώς. Πώς είναι άραγε μια σχολική τάξη με όλους αυτούς; Και τι παίζουν στο διάλειμμα;

Ημέρες διεξαγωγής : Κυριακές
Χώρος διεξαγωγής : Athens Comics Library, Καραΐσκάκη 28, Ψυρρή
Ώρα : 11:00 – 12:30

Διάρκεια : 1,5 ώρα

Κόστος για κάθε εργαστήριο : 10€ (Ειδικές τιμές για αγορά πακέτου όλων των εργαστηρίων)

Για τη συμμετοχή σας στείλτε ένα μήνυμα με τα στοιχεία σας (ημερομηνία, ονοματεπώνυμο συνοδού, ονοματεπώνυμο παιδιού, ηλικία παιδιού, τηλέφωνο) στο contact@athenscomicslibrary.gr.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top