Now Reading
Εκπλήξεις που κρατούν τη σχέση σας ζωντανή

Εκπλήξεις που κρατούν τη σχέση σας ζωντανή

7 απλές χειρονομίες που θα κάνουν την ανατροπή και θα ανανεώσουν τη σχέση σου

Ένα από τα πιο κοινά λάθη που κάνουμε σε μακροχρόνιες σχέσεις είναι να τις θεωρούμε δεδομένες και να επαναπαυόμαστε στη ρουτίνα μας. Ωστόσο ακόμη κι αν έχεις ήδη γιορτάσει πολλές επετείους με τον σύντροφό σου, οι μικρές εκπλήξεις είναι πάντα καλοδεχούμενες και βοηθούν στην ανανέωση της σχέσης. Οι ιδέες που ακολουθούν μπορεί να σε εμπνεύσουν.

1. Στείλε του γράμμα. Δεν εννοούμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά το παραδοσιακό γράμμα, που γράφεις σε χαρτί αλληλογραφίας, κλείνεις σε φάκελο και στέλνεις με γραμματόσημο! Αν είναι να κάνεις τη χειρονομία, κάνε την ολοκληρωμένα. Ο σύντροφός σου θα το εκτιμήσει περισσότερο από ένα “κλικ” στο Gmail.

2. Διοργάνωσε ένα πικνίκ. Είναι το τέλειο αντίδοτο για τη μελαγχολία μετά την επιστροφή από τις διακοπές. Συνδυάζει την προετοιμασία ενός γεύματος (πολύ σημαντική στον έρωτα, που ως γνωστόν περνάει από το στομάχι) και την επαφή με τη φύση.

3. Άφησέ του ραβασάκι. Είναι μια πιο σύντομη αλλά εξίσου ρομαντική “εκδοχή” της επιστολής. Θα σας κάνει και τους δύο να αισθανθείτε σαν να επιστρέφετε στα σχολικά χρόνια σας.

4. Πέρνα μια βόλτα από το γραφείο του. Αρκεί να του ζητήσεις να κατεβεί για λίγο στην είσοδο για μια αγκαλιά και ένα φιλί. Όσο στρεσαρισμένος κι αν νιώθει, θα του φτιάξεις αυτομάτως τη διάθεση.

5. Γέμισε το ψυγείο σας με λιχουδιές. Αγόρασε π.χ. την μπίρα ή το αλλαντικό που λατρεύει και “στόκαρε” τα ράφια. Να είσαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα (εδώ που τα λέμε, ίσως περισσότερο κι από το γράμμα).

Δείτε Επίσης

6. Χάρισέ του μασάζ. Και οι άντρες το απολαμβάνουν. Πάρε αιθέρια έλαια, άναψε κεριά και ό,τι ήθελε προκύψει.

7. Κάνε του ένα δώρο χωρίς αφορμή. Θα τον συγκινήσει περισσότερο από εκείνα που του χαρίζεις σε γιορτές και γενέθλια, ακόμη κι αν είναι χαμηλής χρηματικής αξίας. Το ζητούμενο είναι να δείξεις ότι τον σκέφτηκες.

Πηγή: allyou.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top