Now Reading
Το βρεφικό δωμάτιο που θα καλωσορίσει το μωρό μας στον κόσμο

Το βρεφικό δωμάτιο που θα καλωσορίσει το μωρό μας στον κόσμο

Ιδέες και λύσεις για το βρεφικό δωμάτιο

Όταν ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το νέο μέλος της οικογένειας, συνήθως ξεκινάμε να σκεφτόμαστε πώς θα θέλαμε να διακοσμήσουμε το βρεφικό δωμάτιο. Είναι ένας χώρος που θα περάσουμε πολύ χρόνο με το μωράκι μας και είναι σημαντικό να επιλέξουμε διακόσμηση που θα βοηθήσει στην υγιή ανάπτυξη του, θα είναι λειτουργική και ταυτόχρονα θα δείχνει υπέροχη.

Για τη διακόσμηση χρειάζεται αρχικά να επιλέξουμε τη χρωματική μας παλέτα, τα παστέλ χρώματα όπως το απαλό γαλάζιο, το ροζ, το μπεζ και το ανοιχτό γκρι είναι ιδανικά για να δώσουν χρώμα και να δημιουργήσουν μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Το επίκεντρο του βρεφικού δωματίου είναι πάντοτε η κούνια του μωρού. Η ιδανική λύση για να δείχνει υπέροχη είναι να επιλέξουμε ένα ολοκληρωμένο σετ κούνιας που θα καλύψει όλες τις ανάγκες, από τα σεντονάκια και το κουβερλί μέχρι την πάντα για την ασφάλεια του μωρού. Το ενιαίο look θα αναδείξει την κούνια και θα μας δώσει απευθείας την αίσθηση ότι η διακόσμηση έχει επιλεγεί προσεκτικά και καλαίσθητα. Μια όμορφη κουνουπιέρα πάνω από την κούνια θα την αναδείξει ακόμα περισσότερο και θα προσφέρει προστασία στο μωράκι μας.

Για τον υγιή ύπνο του μωρού, ειδικά τους πρώτους μήνες μπορούμε να επιλέξουμε μια βρεφική φωλιά ύπνου που θα το κρατήσει στη σωστή θέση ενώ κοιμάται και είναι η ιδανική μετάβαση από την κοιλιά στο κρεβάτι γιατί δημιουργεί μια ασφαλή αγκαλιά για το βρέφος.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ύπνος είναι δύσκολος τους πρώτους μήνες της ζωής του μωρού μας, ένας τρόπος να το βοηθήσουμε να κοιμηθεί ήρεμο για περισσότερες ώρες είναι τα swaddles, δηλαδή οι υφασμάτινες πάνες αγκαλιάς. Τα swaddles μπορούν να έχουν πολλές χρήσεις, όπως να μετατραπούν σε ελαφρύ κουβερτάκι για το καρότσι ή να χρησιμοποιηθούν σαν πανάκι παρηγοριάς.

Το βρεφικό δωμάτιο είναι το πρώτο σπίτι του μωρού μας, είναι ο χώρος που θα το καλωσορίσει στον κόσμο και θέλουμε να έχει φιλόξενη, χαλαρωτική και διασκεδαστική ατμόσφαιρα γεμάτη θαύματα! Γνωρίστε τη νέα βρεφική συλλογή της NIMA HOME και πάρτε ιδέες για το δωμάτιο του μωρού σας.

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top