Now Reading
Γράψε ένα love song – ένας πρωτότυπος διαγωνισμός για παιδιά από τη Στέγη και το Big Bang

Γράψε ένα love song – ένας πρωτότυπος διαγωνισμός για παιδιά από τη Στέγη και το Big Bang

Δείτε πώς να πάρετε μέρος στο πιο ενδιαφέρον μουσικό πρότζεκτ

Η Στέγη και το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ μικρών και μεγάλων, Big Bang, καλούν όλα τα παιδιά από 6 ετών και άνω να ηχογραφήσουν το δικό τους τραγούδι αγάπης στο σπίτι και να γίνουν μέρος της εικονικής εγκατάστασης “love song”.

Μπορεί το έκτο φεστιβάλ μουσικής για όλη την οικογένεια να μην πραγματοποιηθεί φέτος, όμως εμείς συνεχίζουμε να τροφοδοτούμε τον μουσικό διάλογο που ξεκινήσαμε με το φεστιβάλ Big Bang, επιδιώκοντας να μοιραστούμε μαζί σας μουσικές εμπειρίες που μεταμορφώνουν το σπίτι σε έναν λαβύρινθο αγάπης με έναν ηχητικό παιχνιδιάρικο τρόπο.

Τα τραγούδια αγάπης μπορούν να αφορούν το αγαπημένο σας μέρος, χρώμα, ζώο, φαγητό, δραστηριότητα, ήρωα, πρόσωπο, ή απλά να βασίζονται στον αγαπημένο σας ήχο. Εάν παίζετε κάποιο μουσικό όργανο θα μπορούσατε με αυτό να ηχογραφήσετε το τραγούδι αγάπης σας. Πιθανότατα θα έχετε πολλές ιδέες, αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε το τραγούδι αγάπης σας σύντομο – περίπου 20 έως 30 δευτερόλεπτα είναι άφθονος χρόνος.

Όταν είστε έτοιμοι, ζητήστε από έναν ενήλικο να σας βοηθήσει να ηχογραφήσετε και να αποθηκεύσετε το τραγούδι σας ως αρχείο ήχου (audio) στο τηλέφωνό του ή σε κάποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή, όπως π.χ. με την εφαρμογή Recorder για κινητά Android.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να ανεβάσετε το τραγούδι που θα έχετε ηχογραφήσει ήδη βάσει των οδηγιών ή να το ηχογραφήσετε μέσω της φόρμας που θα βρείτε εκεί, κάνοντας χρήση της ενσωματωμένης εφαρμογής «ηχογράφηση/record» δείτε εδώ τη φόρμα

Σύλληψη “Love Song”: Serge Verstockt | Παραγωγή: ChampdAction

Δείτε Επίσης

ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΕΩΣ 12.6.2020

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ONASSIS.ORG

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top