Now Reading
Βιβλιομαγειρέματα για παιδιά στο Cibi Cibi

Βιβλιομαγειρέματα για παιδιά στο Cibi Cibi

Εργαστήριο δημιουργικής ανάγνωσης-γραφής και εικονογράφησης από τη Λέλα Στρούτση και τη Λάλου Αγγελική

Τι θα γινόταν αν η Κοκκινοσκουφίτσα δεν συναντούσε τον Κακό Λύκο στο δάσος αλλά τον Κοντορεβιθούλη που ήθελε να πάει επίσκεψη στον Χάνσελ και την Γκρέτελ και μαζί ανέβηκαν στη Φασολιά του Τζακ για να σώσουν ένα Ασχημόπαπο που είχε παγιδευτεί επειδή το κυνηγούσε ένας Παπουτσωμένος Γάτος που το είχε σκάσει από έναν Γενναίο Ραφτάκο που αγαπούσε κρυφά μια Ωραία Κοιμωμένη; Τι συμβαίνει όταν οι ήρωες διαφορετικών παραμυθιών μαγειρεύονται όλοι μαζί; Η συγγραφέας Αγγελική Λάλου και η εικονογράφος και συγγραφέας Λέλα Στρούτση ανακατεύουν λέξεις και εικόνες και ζητάνε βοηθούς με φαντασία για να φτιάξουν μαζί καινούργια πεντανόστιμα και λαχταριστά παραμύθια!

Στην Αγγελική Λάλου αρέσει –μεταξύ άλλων– να ανακατεύει λέξεις, να μπερδεύει ήρωες και σκηνές παραμυθιών και έχει την περιέργεια να θέλει να δει τι θα γίνει στη συνέχεια και τι παραμύθι νέο θα προκύψει… Στη Λέλα Στρούτση αρέσει –μεταξύ άλλων– να φαντάζεται τους ήρωες και τη δράση των παραμυθιών και να ανακατεύει χρώματα και εικόνες. Οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα ανακατέψουν μαζί λέξεις και εικόνες σε ένα «φανταστικό» εργαστήριο Βιβλιομαγειρεμάτων… όμως επειδή η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη και ιδιαίτερη χρειάζονται την πολύτιμη βοήθεια μικρών συνεργατών. Θα έρθετε να μας βοηθήσετε;

(Περισσότερα για την Αγγελική θα μάθετε εδώ: biblionet – και περισσότερα για τη Λέλα εδώ: biblionet)

Στο εργαστήρι μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 6-12 χρονών.

Η κάθε συνάντηση θα έχει διάρκεια 3 ώρες με ένα διάλειμμα 20 λεπτών.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Σας προτείνουμε να δηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στο τηλ. του Cibi Cibi: 210 93 25 222.

Δείτε Επίσης

Στις 16.30

5/10, 19/10, 2/11, 16/11, 30/11, 14/12 (το πρόγραμμα για το 2019)

πρώτη δωρεάν συνάντηση 29/9 18.00-19.00 (cibi cibi)

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top