Now Reading
«Από την οικογένειά μας στη δική σας οικογένεια» η Disney μας υπενθυμίζει το θαύμα της οικογενειακής αγάπης

«Από την οικογένειά μας στη δική σας οικογένεια» η Disney μας υπενθυμίζει το θαύμα της οικογενειακής αγάπης

Ένα διαφημιστικό σποτ που αγαπάμε να ξαναβλέπουμε στις γιορτές

Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney για το 2020μας έκανε να λιώσουμε από τρυφερότητα, καθώς διηγείται την συγκινητική ιστορία της σχέσης μιας γιαγιάς με την εγγονή της και τονίζει την ομορφιά των οικογενειακών παραδόσεων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Για πολλούς από εμάς, η Disney έπαιξε σημαντικό ρόλο στον καθορισμό των παιδικών μας χρόνων. Παρακολουθήσαμε με δέος καθώς η Μουλάν πολεμούσε με τιμή, κλάψαμε καθώς ο Σίμπα έφυγε από το πλευρό του Μουφάσα και νιώσαμε ενδυναμωμένοι καθώς ο Ποκαχόντας υπερασπίστηκε την ειρήνη. Η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που κυκλοφόρησε η Disney επικεντρώνεται στο θέμα της αγάπης που μοιράζεται η οικογένεια, δίνοντας μια νοσταλγική ματιά στις δυνάμεις της παιδικής μνήμης που μπορούν να συνεχίσουν να έχουν έως στα γηρατειά. Η ταινία μικρού μήκους, με τίτλο From Our Family To Yours, ανοίγει το έτος 1940, όταν ένα νεαρό κορίτσι παίρνει ένα παιχνίδι Mickey Mouse από τον πατέρα της.

Εξήντα πέντε χρόνια αργότερα, το νεαρό κορίτσι, τώρα γιαγιά, μοιράζεται το vintage παιχνίδι με την εγγονή της. Η εγγονή αγκαλιάζει τον Μίκυ πριν βοηθήσει τη γιαγιά της, τη Λόλα, να φτιάξει χάρτινες διακοσμήσεις σε σχήμα αστεριού για το σπίτι τους, χριστουγεννιάτικα φανάρια που ονομάζονται parols από τις Φιλιππίνες.

Λίγα χρόνια αργότερα, όταν η Λόλα και η εγγονή της κάνουν τα αστέρια, ένα από τα αυτιά του Μίκυ σκίστηκε ελαφρώς όταν το σκυλί τους τράβηξε παιχνιδιάρικα σε κάποια από την κορδέλα που χρησιμοποιούν για τις διακοσμήσεις τους. Καθώς η εγγονή γίνεται έφηβος και έπειτα ενήλικας, σταδιακά ενδιαφέρεται λιγότερο να συμμετάσχει με τη γιαγιά της στην ετήσια καλλιτεχνική παράδοσή τους, κάτι που είναι προς τη απογοήτευση της ηλικιωμένης γυναίκας.

Μια μέρα, η εγγονή επιστρέφει στο σπίτι για να βρει το παιχνίδι του Μίκυ Μάους που ξεχάσθηκε στο σαλόνι, με το σπασμένο αυτί του παιχνιδιού να πέφτει εντελώς αφού έπεσε στο τραπέζι με θλίψη από τη γιαγιά της. Αφού κοίταξε τις οικογενειακές φωτογραφίες που εμφανίζονται στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένης της ασπρόμαυρης εικόνας της Λόλα ως νεαρού κοριτσιού που αγκαλιάζει το παιχνίδι του Μίκυ Μάους, η εγγονή αποφασίζει να κάνει κάτι που θα ανυψώσει τη διάθεση της γιαγιάς της.

Το επόμενο πρωί, όταν η γιαγιά κατέβηκε από τις σκάλες του σπιτιού της, σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι το σαλόνι ήταν γεμάτο με διάφορα χρωματιστά στολίδια σε σχήμα αστεριού, όπως αυτά που συνόδευαν και η εγγονή της. Καθώς η Λόλα περιστρέφεται μέσα στο δωμάτιο, γοητευμένη από τα αστέρια, μεταφέρεται στην παιδική της ηλικία, όταν τα parols κρέμονταν στους δρόμους. Αλλά η καλύτερη έκπληξη όλων έρχεται στο τέλος, όταν η Λόλα ανοίγει ένα κουτί που της έδωσε η εγγονή της, μόνο για να ανακαλύψει τον Μίκυ Μάους μέσα με το σπασμένο αυτί του ραμμένο στη θέση του. Οι δυο τους μοιράζονται μια συναισθηματική αγκαλιά, καθώς η κάμερα σβήνει για να αποκαλύψει το σύνθημα: «Από την οικογένειά μας στη δική σας».

Δείτε Επίσης

Η ταινία μικρού μήκους γίνεται ακόμα πιο συναισθηματική από τη μουσική στην οποία έχει δημιουργηθεί, μια όμορφη σύνθεση από τον 19χρονο τραγουδιστή Griff του τραγουδιού Love Is A Compass, που γράφτηκε από την ομάδα σύνταξης τραγουδιών και παραγωγής Parkwild. Φέτος, η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney κυκλοφορεί για την υποστήριξη του Make-A-Wish, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που βοηθά στην εκπλήρωση των επιθυμιών των παιδιών με κρίσιμες ασθένειες. Το φιλανθρωπικό single Love Is A Song είναι διαθέσιμο για αγορά και λήψη από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, με 100 τοις εκατό των εσόδων να δωρίζονται στο Make-A-Wish για κάθε λήψη που πραγματοποιήθηκε πριν από τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Ένα παιχνίδι vintage περιορισμένης έκδοσης Mickey Mouse, όπως αυτό που ανήκει στη Lola στη διαφήμιση, θα πωλείται επίσης στο The Disney Store και online στο ShopDisney.co.uk, με ένα μέρος των εσόδων να δωρίζεται στο Make-A- Εύχομαι οργανώσεις. Επιπλέον, για κάθε ανάρτηση που μοιράζεται στο Facebook, στο Instagram του Twitter χρησιμοποιώντας το hashtag #LoveFromDisney και μοιράζοντας μια εορταστική μνήμη, η Disney θα δωρίσει επίσης χρήματα για το Make-A-Wish. Ο Griff είπε ότι ήταν «ενθουσιασμένος» που τραγούδησε το τραγούδι στη διαφήμιση της Disney Disney, περιγράφοντας τους στίχους του Love Is A Compass και την «αφήγηση» της καμπάνιας ως «ισχυρή» και «σημαντική». «Το θέμα της οικογένειας και των αγαπημένων μας είναι το μυαλό για πολλούς από εμάς – ειδικά αυτά τα Χριστούγεννα», δήλωσε ο υποψήφιος του Ivor Novello Rising Star.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top