Now Reading
Ανακάλυψε τις νέες μπάρες δημητριακών Nestlé FITNESS®!

Ανακάλυψε τις νέες μπάρες δημητριακών Nestlé FITNESS®!

H νέα και πρωτοποριακή γευστική πρόταση!

Σοκολάτα και Μπανάνα! Μπανάνα και Σοκολάτα! Ο συνδυασμός αυτός είναι μια μοναδική απόλαυση που δύσκολα μπορείς να της αντισταθείς και τώρα έρχεται να απογειώσει όλες εκείνες τις στιγμές μέσα στην ημέρα που χρειάζεσαι ενέργεια!

Οι μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé με κομμάτια σοκολάτας και μπανάνας, αποτελούν τη νέα και πρωτοποριακή γευστική πρόταση που σίγουρα θα σε ξετρελάνει και θα σε γεμίσει ενέργεια! Οι αγαπημένες νιφάδες δημητριακών ολικής άλεσης FITNESS®συνδυάζονται λαχταριστά με κομματάκια σοκολάτας και μπανάνας και το αποτέλεσμα είναι απλά, εκρηκτικό!

Όπως όλες οι μπάρες δημητριακών Nestlé FITNESS®, φτιάχνονται με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης και αποτελούν πηγή Φυτικών Ινών και Βιταμινών Β, που βοηθούν στην απελευθέρωση ενέργειας από την τροφή. Γι’ αυτό είναι η ιδανική επιλογή πρωινού on-the-go για να έχεις ένα boost ενέργειας στην τσάντα σου!

Ανακάλυψε τις νέες μπάρες δημητριακών Nestlé FITNESS® στα ράφια των super-market και είναι σίγουρο πως η εκρηκτική τους γεύση θα σε κερδίσει. Με μόλις 91 θερμίδες / μπάρα θα γίνουν η αγαπημένη σου απόλαυση για κάθε στιγμή της μέρας!

Δείτε Επίσης

 

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top