Now Reading
Ένα summer camp με παιχνίδια στη φύση μόνο καλό κάνει!

Ένα summer camp με παιχνίδια στη φύση μόνο καλό κάνει!

Μία καταπράσινη όαση μέσα στη φύση για όλο το καλοκαίρι

Τα περισσότερα παιδιά μεγάλώνουν στην πόλη όπου οι κίνδυνοι για να παίξουν ελεύθερα στη γειτονιά είναι αρκετοί. Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, ειδικά το χειμώνα, έχουν αντικαταστήσει το παιχνίδι στη φύση και ο κρύος καιρός τον χειμώνα έχει περιορίσει τα παιδιά μες στο σπίτι. Είναι σημαντικό λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι, να φέρετε το παιδί σας σε επαφή με τη φύση και να απολαύσετε τα οφέλη που προσφέρει η επαφή αυτή στο παιδί σας!

Θα παρατηρήσετε οτί τα παιδιά σας θα είναι πιο χαρούμενα και ήρεμα καθώς ο καθαρός αέρας, ο ήλιος και το φυσικό περιβάλλον προσφέρουν αίσθηση χαράς και ενισχύουν την θετική τους διάθεση. Η δημιουργικότητα τους θα αυξηθεί καθώς το ελεύθερο παιχνίδι θα ενεργοποιήσει την φαντασία τους και θα τα βοηθήσει να ασκήσουν το σώμα τους.

Μπορεί όμως να υπάρχει “φύση” μέσα στην Αττική και να μπορούν τα παιδιά να παίζουν καθημερινά όσο οι γονείς εργάζονται;

Το Κτήμα Αρίστη υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους σε μία πρωτόγνωρη εμπειρία στον υπέροχο καταπράσινο κήπο του μέσα στη φύση! Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και λίγο πριν το ξεκίνημα της επόμενης σχολικής χρονιάς, ο καταπράσινος χώρος του κτήματος ανοίγει τις πόρτες του για τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών και τα απασχολεί δημιουργικά «ταξιδεύοντας» τα στον μαγικό κόσμο της φύσης.

Μέσα από βιωματικά παιχνίδια, αθλητικές και μουσικές δραστηριότητες με τους εξειδικευμένους παιδαγωγούς του Κτήματος Αρίστη, τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά και αποφορτίζονται από τη σχολική χρονιά. Οι δραστηριότητες του summer camp, εμπεριέχοντας μία καλλιτεχνική προσέγγιση, στόχο έχουν την άμεση επαφή με τη φύση και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας των παιδιών.

Ελάτε και φέτος, στην καρδιά του Χαλανδρίου, στο Κτήμα Αρίστη να απολαύσετε μαζί μας την χαρά του παιχνιδιού και της μάθησης μέσα από αθλητικές δραστηριότητές, καλλιτεχνικά εργαστήρια, θεατρικά παιχνίδια, εργαστήρια κηπουρικής και πολλά πολλά άλλα!

Οι θεματικές εβδομάδες για το Summer Camp του Κτήματος Αρίστη:

17 Ιουνίου έως 21 Ιουνίου – Ιστορίες του λαχανόκηπου

24 Ιουνίου έως  28 Ιουνίου – Ένας κόσμος γεμάτος ήχους

1 Ιουλίου έως 5 Ιουλίου – Μία βαλίτσα γεμάτη ταξίδια

8 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου – Βουτιά στον κόσμο του νερού

15 Ιουλίου έως 19 ΙουλίουΕργοστάσιο ήλιος

22 Ιουλίου έως 26 Ιουλίου – Πράσινος πλανήτης, όμορφος πλανήτης

29 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου – Μύθοι του κόσμου

2 Σεπτεμβρίου έως 6 Σεπτεμβρίου – Μουσείο θησαυρών

Η θερινή περίοδος θα κλείσει με μία εβδομάδα, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα, σχολική χρονιά, όπου θα αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί το καλοκαίρι με τον ωραιότερο και πιο ευφάνταστο τρόπο!

Πότε; Το πρόγραμμα του Κτήματος Αρίστη λειτουργεί σε εβδομαδιαία βάση, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου από τις 8:00 έως τις 16:00

Που; Οι δραστηριότητες του summer camp πραγματοποιούνται σε σκιασμένο εξωτερικό χώρο χρησιμοποιώντας όλη την έκταση του Κτήματος Αρίστη

Τι περιλαμβάνει; Στο πρόγραμμα του summer camp περιλαμβάνεται δεκατιανό και συμμετοχή σε πρωινά και απογευματινά εργαστήρια

Για περισσότερες λεπτομέρειες: Κτήμα Αρίστη, 210 6085559,

info@ktimaaristi.com

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top