Now Reading
Ένα fit trick για την πολυάσχολη μαμά

Ένα fit trick για την πολυάσχολη μαμά

Το δοκίμασα και “περπάτησε”!

Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Προσπαθούσα να χωρέσω τις ώρες του pilates μέσα στο φετινό άκρως απαιτητικό πρόγραμμα μιας εργαζόμενης μητέρας. Δεν χωρούσαν πουθενά.

Δηλαδή για να κάνω γυμναστική έστω δύο ώρες την εβδομάδα έπρεπε να κόψω κάτι άλλο. Το σούπερ μάρκετ; Το μαγείρεμα; Τη δουλειά μου μήπως;

Κι όπως καταλαβαίνεις, έμενα με το παράπονο. Μέχρι που η κόρη μου ξεκίνησε τις αθλητικές της δραστηριότητες. Δύο ώρες ρυθμική και άλλες δύο στίβο μέσα στην εβδομάδα.

Τρέχα, μάνα, τρέχα. Αυτό ακριβώς.

Αντί να κάθομαι έξω από το γυμναστήριο της ρυθμικής πίνοντας καφέ και συζητώντας με άλλες μαμάδες για τι άλλο, για τα παιδιά μας, αποφάσισα να βγαίνω έξω και να περπατάω για σχεδόν 40 λεπτά.

Δείτε Επίσης

Αντί να κάθομαι στατική πουντιάζοντας στον στίβο, αποφάσισα να φοράω φόρμα και αθλητικά και να περπατάω με γρήγορο ρυθμό στο ταρτάν- που μέχρι τότε νόμιζα ότι ήταν μόνο ένα είδος καρό.

Κι έτσι pilates μπορεί να μην κάνω (πού θα μου πάει, θα το καταφέρω και αυτό) αλλά περπατάω, ασκούμαι, και είμαι χαρούμενη που οι ώρες γυμναστικής του παιδιού μου έγιναν και δικές μου ωφέλιμες ώρες.

Γιατί δεν το δοκιμάζεις κι εσύ αντί να πίνεις καφέδες και απλά να κάνεις υπομονή;

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top