Now Reading
Ένας μπαμπάς-παράδειγμα δύναμης και γενναιότητας

Ένας μπαμπάς-παράδειγμα δύναμης και γενναιότητας

Διαχειρίζεται το πένθος με τον πιο δημιουργικό τρόπο και μεγαλώνει το γιο του όσο πιο όμορφα γίνεται

Στις 10 Νοεμβρίου του 2012 ένας 85χρονος οδηγός στέρησε τη ζωή της συζύγου του Ben Brooks Dutton, όταν ο γιος τους ήταν μόλις 2 ετών.  Σχεδόν εφτά χρόνια έχουν περάσει από τότε και ο Ben πέρασε από διάφορα στάδια πένθους. Πάντα όμως προτεραιότητά του ήταν και εξακολουθεί να είναι ο γιος του. Έγινε γνωστός για το βιβλίο του που είναι best seller και έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες «It’s not raining, daddy, it’s happy» και παράλληλα έχει και γράφει το βραβευμένο προσωπικό ιστολόγιο lifeasawidower.com και το manalive.life ενώ αρθρογραφεί και στον αγγλικό Τύπο.

Το 2018 παραιτήθηκε από τη δουλειά του για να περάσει το καλοκαίρι με τον γιο του. Οι ταξιδιωτικές τους περιπέτειες αποτυπώνονται και σε μορφή ημερολογίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter (twitter.com/benbrooksdutton).

Από το 2012 μέχρι σήμερα αφιερώνει το χρόνο του στην ανατροφή του γιου του αλλά και στη στήριξη ανθρώπων που βιώνουν τη χηρεία. Μιλάει ανοιχτά για το πένθος, για τη θλίψη, για το θυμό, για την αδικία. Αλλά κατάφερε να αρχίσει να βλέπει τη ζωή μέσα από το βλέμμα του γιου του και να νιώθει πλέον ότι οι δυο τους «μπορούν να καταφέρουν τα πάντα».

Δείτε Επίσης

Και στις δύο σελίδες του βλέπει κανείς μια υπέροχη σχέση μπαμπά-γιου. Διακρίνει ακόμα τον πόνο για την απώλεια, τις ποιητικές του δημιουργίες που αφιερώνονται στη γυναίκα του. Η ζωή του δεν μοιάζει με ένα παραμύθι που βγήκε από έναν εφιάλτη, αλλά είναι ένα λαμπρό παράδειγμα δύναμης ενός ανθρώπου που επέζησε του εφιάλτη και προσπάθησε και προσπαθεί για χάρη του γιου του να σταθεί στα πόδια του και να προσφέρει στο παιδί του όλα όσα χρειάζεται για να μπορέσει αν όχι να ξεπεράσει αυτό που συνέβη, αλλά έστω να ζήσει μια όσο γίνεται πιο πλήρη, πιο ισορροπημένη και πιο ευτυχισμένη ζωή.

Δεν ξέρω αν το έχει καταφέρει στο βαθμό που επιθυμεί, αλλά το σίγουρο είναι ότι του αξίζουν συγχαρητήρια και ευχόμαστε να συνεχίσει να βρίσκει τη δύναμη αυτή μέσα του και η αγάπη του γιου του και η υπέροχη σχέση που έχουνε να είναι η καλύτερη ανταμοιβή του.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top