Now Reading
November babies – Και τα μωρά του Νοεμβρίου είναι ιδιαίτερα!

November babies – Και τα μωρά του Νοεμβρίου είναι ιδιαίτερα!

Και ξεχωρίζουν κι αυτά με τις μοναδικές τους χάρες

Υπάρχουν πολλά υπέροχα πράγματα για τοn μήνα Νοέμβριο κι υπάρχουν ορισμένες μελέτες που σχετίζονται με την υγεία που δείχνουν πώς τα παιδιά του φθινοπώρου έχουν ένα πλεονέκτημα ως προς την ευημερία και την ψυχική τους υγεία. Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας που κάνουν τα μωρά του Νοεμβρίου κάποιον με τον οποίο θα θέλατε να είστε BFF – απλώς σκεφτείτε όλους τους πιστούς Σκορπιούς ή τους θαρραλέους Τοξότες που γνωρίζετε. (Γεια σου, Leonardo DiCaprio!) Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα συναρπαστικά γεγονότα για τα μωρά του Νοεμβρίου.

Ζουν πολύ καιρό

Μελέτες από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο διαπίστωσαν ότι τα μωρά που γεννιούνται το φθινόπωρο είναι πιο πιθανό να φτάσουν τα 100 χρόνια. (Όσοι γεννήθηκαν τον Μάρτιο, τον Μάιο ή τον Ιούλιο ήταν λιγότερο πιθανό να ζήσουν στα 100.) Ετοιμάστε αυτά τα κεριά γενεθλίων!

Είναι (πιθανώς) αποτέλεσμα του Baby Boom του Αγίου Βαλεντίνου

Ερευνητές στο Ηνωμένο Βασίλειο έδειξαν ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου –για ευνόητους λόγους– προκαλεί μια μικρή αύξηση στον αριθμό των μωρών του Νοεμβρίου. Διαπίστωσαν ότι το ποσοστό σύλληψης αυξήθηκε κατά 5% κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που αφορά τον εορτασμό του αγίου των ερωτευμένων και την επόμενη εβδομάδα.

Τα παιδιά που γεννιούνται αυτόν τον μήνα είναι πιο πιθανό να είναι αριστερόχειρα

Σύμφωνα με έρευνα από τη Γερμανία, τα αγόρια που γεννήθηκαν μεταξύ Νοεμβρίου και νωρίς τον χειμώνα είναι πολύ πιο πιθανό να είναι αριστερόχειρες λόγω των υψηλών επιπέδων τεστοστερόνης. Αυτό μπορεί να καθυστερήσει την ανάπτυξη του ημισφαιρίου του αριστερού εγκεφάλου του εμβρύου, το οποίο υπαγορεύει τη δεξιότητα.

Έχουν μικρότερο κίνδυνο για ορισμένα προβλήματα υγείας

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, τα μωρά του Νοεμβρίου έχουν τη χαμηλότερη συχνότητα σκλήρυνσης κατά πλάκας. Μελέτες δείχνουν επίσης ότι είναι λιγότερο πιθανό να υποφέρουν από καρδιακά προβλήματα ή καρκίνο του πνεύμονα.

Είναι λιγότερο πιθανό να υποφέρουν από κατάθλιψη

Σύμφωνα με έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα μωρά του Νοεμβρίου έχουν τα χαμηλότερα ποσοστά κλινικής κατάθλιψης, ενώ τα μωρά της άνοιξης έχουν τα υψηλότερα.

Όπως και τα άλλα μωρά του φθινοπώρου, έχουν έφεση στον αθλητισμό

Αν και τα γονίδια παίζουν σίγουρα έναν παράγοντα, τα υψηλά επίπεδα βιταμίνης D κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης που διαρκεί έως το φθινόπωρο λέγεται ότι αποδίδουν στην προδιάθεση για ισχυρή σωματική τους διάπλαση. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Sports Medicine ανέφερε τα άτομα που γεννήθηκαν το φθινόπωρο, ειδικά εκείνα που γεννήθηκαν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, ως ταχύτερα και πιο σωματικά κατάλληλα.

Δείτε Επίσης

Οι γενέθλιες πέτρες τους είναι ο κιτρίνης (citrine) και το τοπάζι.

Εκείνοι που γεννήθηκαν τον Νοέμβριο έχουν δύο πέτρες γέννησης: τον χρυσοκίτρινο κιτρίνη (citrine), γνωστό ως το στολίδι της αισιοδοξίας, και το κρυστάλλινο τοπάζι (συχνά εμφανίζεται σε μπλε αποχρώσεις). Και οι δύο λένε ότι έχουν θεραπευτικές και ηρεμιστικές ενέργειες.

Ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού ή του Τοξότη

Εκείνοι που γεννήθηκαν από την αρχή του μήνα έως τις 21 Νοεμβρίου ταξινομούνται ως ο παθιασμένοι Σκορπιοί. Όλοι οι άλλοι (γεννημένοι στις 22 Νοεμβρίου έως το τέλος του μήνα) είναι Τοξότες και είναι γενναιόδωρες ψυχές με αίσθηση χιούμορ. Και τα δύο ζώδια μοιράζονται έναν δυναμικό χαρακτήρα.

Μοιράζονται τον μήνα γέννησής τους με μερικούς υπέροχους σταρ

Τα μωρά του Νοεμβρίου μοιράζονται τον μήνα γέννησής τους με διάσημα πρόσωπα όπως την ασταμάτητη Scarlett Johansson, το θρυλικό Leonardo DiCaprio και άλλα όπως ο Ryan Gosling, η Emma Stone, ο Josh Duhamel και ο Matthew McConaughey.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top