Now Reading
5+1 apps προπόνησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης. 

5+1 apps προπόνησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης. 

Ασκηθείτε, δυναμώστε και προετοιμάστε το σώμα σας για τον τοκετό και τη μητρότητα.

Η γυμναστική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι κάτι πολύ περισσότερο από την απλή αποφυγή των πραγμάτων που δεν πρέπει να κάνετε. Είναι μια ευκαιρία να ενδυναμώσετε πριν τη γέννα. Να παρέχετε ελαστικότητα στο σώμα, καλή στάση αλλά και ψυχική υγεία σε μια τόσο απαιτητική περίοδο της ζωής σας. Η ειδική fitness guru τόσο σε προ όσο και σε μεταγεννητική φυσική κατάσταση Meg Martineau, εξηγεί ότι η γυμναστική δεν αφορά μόνο τη διατήρηση του σώματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή ακόμα και την προετοιμασία για τον τοκετό. Ετοιμάζουμε το σώμα για τη μητρότητα. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο να συνεργαστείτε με καλά εκπαιδευμένους προγεννητικούς ειδικούς τόσο με φυσική παρουσία ή μέσω σχετικών εφαρμογών.

Πρόγραμμα Εγκυμοσύνης του Movement Club

Η επαγγελματίας του «Dancing with the Stars» Lindsay Arnold δημιούργησε το Πρόγραμμα Εγκυμοσύνης του The Movement Club ενώ ήταν έγκυος στη δεύτερη κόρη της. Αυτό που κάνει αυτό το πρόγραμμα μοναδικό είναι το πόσο εκτεταμένο και καλά σχεδιασμένο είναι. Η Arnold επιμελήθηκε το πρόγραμμά της να είναι μέρα με τη μέρα και εβδομάδα με την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των ημερών ανάπαυσης. Το γλυκό και εύκολο στυλ της σε κάνει να νιώθεις ότι γυμνάζεσαι με την έγκυο κολλητή σου. 

 Melissa Wood Health

Μητέρα δύο παιδιών και μοντέλο η Melissa Wood-Tepperberg πέρασε από το γύρισμα των προσωπικών της προπονήσεων στο σαλόνι της στην επιμέλεια μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας μελών που περιλαμβάνει οκτώ επιπλέον εκπαιδευτές και μια βιβλιοθήκη με πάνω από 300 μαθήματα που ονομάζεται Melissa Wood Health . Οι προγεννητικές προσφορές της πλατφόρμας περιλαμβάνουν μια βασική σειρά 30 ημερών Prenatal Fundamentals, καθώς και μαθήματα a la carte προγεννητικής γιόγκα, barre και Pilates. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία σχολιασμού και συνομιλίας, που επιτρέπει στα μέλη να αλληλεπιδρούν με τους εκπαιδευτές. 

Ruth Health

Εάν προτιμάτε να λογοδοτείτε και να βλέπετε το σώμα σας από έναν πραγματικό πάροχο, δοκιμάστε τη Ruth Health , μια γυναικεία πλατφόρμα τηλευγείας που υποστηρίζει τις νέες μαμάδες «από το πρώτο τρίμηνο έως πολλά χρόνια μετά τον τοκετό». Η συνεργασία ένας προς έναν με έναν πάροχο φροντίδας που έχει εξειδίκευση τόσο στην υγεία της πυέλου όσο και στην φυσική κατάσταση, σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε ένα πρόγραμμα προπόνησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Μέθοδος Bloom

Δείτε Επίσης

Οι σωματικές απαιτήσεις του τοκετού έχουν παρομοιαστεί με το τρέξιμο σε έναν μαραθώνιο.  Τα προγράμματα προπόνησης Studio Bloom είναι ασφαλή για την εγκυμοσύνη και ταυτόχρονα ενδυναμωτικά ενώ μπορούν να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε σωματικά για τον τοκετό. Έχουν πάνω από 600 μαθήματα στη βιβλιοθήκη τους, μηνιαία ημερολόγια προπόνησης και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα μαθήματα σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας. Η μηνιαία συνδρομή σας περιλαμβάνει επίσης δωρεάν διαβουλεύσεις και ερωτήσεις και απαντήσεις με θεραπευτές πυελικού εδάφους.

Μέθοδος Body Ready

Το Body Ready Method’s έχει τρία διαφορετικά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να σας υποστηρίζουν σε όλη τη διαδρομή από την εγκυμοσύνη, την γέννα έως και μετά τον τοκετό. Τα μαθήματα και το περιεχόμενο διευθύνονται από τον φυσιολόγο άσκησης, την παιδαγωγό τοκετού και την ειδική στο πυελικό έδαφος και ιδρυτή του Restore Your Core, Lauren Ohayan, που μοιράζονται περισσότερα από 30 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας. Όλο το περιεχόμενο βασίζεται στην έρευνα και εκτός από τα βίντεο κίνησης, λαμβάνετε πολλά PDF με λεπτομερείς πληροφορίες και πρόσβαση σε μια εκτενή πύλη με πρόσθετους πόρους. 

Mamastefit

Αν σας αρέσει η ποικιλία, τότε τα διαδικτυακά προγράμματα προγεννητικής φυσικής κατάστασης του Mamastefit μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Προσφέρουν δύο διαφορετικά προγράμματα 40 εβδομάδων. Το ένα αποτελείται από βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας (30-40 λεπτά) και το άλλο είναι μικρότερης διάρκειας (15-20 λεπτά). Διαθέτουν επίσης κατ’ απαίτηση κατηγορίες ειδικών τριμήνου. Τα προγράμματά τους διασφαλίζουν ότι θα στοχεύσετε ολόκληρο το σώμα και σας βοηθούν να προσαρμοστείτε καθώς προχωρούν τα τρίμηνα.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top