Now Reading
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος φοράει τα χριστουγεννιάτικά του και μας περιμένει σε μια μεγάλη γιορτή!

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος φοράει τα χριστουγεννιάτικά του και μας περιμένει σε μια μεγάλη γιορτή!

Από 1η Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα είναι μια όαση μαγείας για όλους

Από 1η Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα είναι μια όαση μαγείας για όλους

Για άλλη μία φορά το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ντύνεται στα γιορτινά του και προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα με ξεχωριστές παραστάσεις για όλες τις ηλικίες.

Το Παγοδρόμιο στο Κανάλι, οι Φωτιστικές Εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, τα πανέμορφα στολισμένα έλατα στην Αγορά και τα φωτεινά πλατάνια κατά μήκος του Καναλιού, τα Σιντριβάνια που χορεύουν, η μεγάλη γιορτή της 1ης Δεκεμβρίου και η πάντα εντυπωσιακή Παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι μόνο κάποιες ενδεικτικές από τις εμπειρίες που αποτελούν πλέον παράδοση για χιλιάδες επισκέπτες, αναδεικνύοντας το ΚΠΙΣΝ στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Γιορτές στο ΚΠΙΣΝ

Την 1η Δεκεμβρίου τα φώτα ανάβουν σε μια μεγάλη γιορτή στις 19.00, με ελεύθερη είσοδο!

Το Παγοδρόμιο στο Κανάλι σε περιμένει από 1ης/12.

Φωτιστικές εγκαταστάσεις δίνουν λάμψη στο βραδινό Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες για όλες τις ηλικίες.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων για κάθε ημέρα του μήνα και κορύφωση την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Και όλα αυτά με ένα εκπληκτικό μουσικό πρόγραμμα.

Μπες στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει με τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Όλες οι δράσεις και εκδηλώσεις πραγματοποιούνται είτε με ελεύθερη είσοδο είτε με πολύ προσιτό εισιτήριο.

1η Δεκεμβρίου: Τα γιορτινά φώτα ανάβουν και είμαστε όλοι καλεσμένοι

Την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου στις 19.00 ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει μέσα από μια λαμπερή γιορτή, με οικοδέσποινα την ηθοποιό Νάντια Κοντογεώργη.

Οι χώροι ντύνονται με χιλιάδες λαμπιόνια, οι φωτιστικές εγκαταστάσεις μεταμορφώνουν το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος σε ένα ονειρικό σκηνικό, τα φωταγωγημένα έλατα δεσπόζουν στην Αγορά και το γιορτινό φως τρυπώνει σε κάθε γωνιά, με τη μουσική να ταξιδεύει μαζί του.

Δείτε Επίσης

Το Παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει τους πατινέρ να χορέψουν στον πάγο. Τα Σιντριβάνια χορεύουν στο Κανάλι γεμάτα χρώμα και φαντασία, ενώ ο Άγιος Βασίλης περιμένει να καλωσορίσει κάθε παιδί ξεχωριστά χαρίζοντας πολύχρωμα μπαλόνια.

Το ραντεβού δίνεται στην Αγορά, όπου αρχικά η Παιδική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής τραγουδά εορταστικές μελωδίες. Στη συνέχεια, ο Αμερικανός μαέστρος, συνθέτης και διευθυντής του Young People’s Chorus of New York City, Francisco J. Núñez, μαζί με τις Chórεs της Μαρίνας Σάττι, οι οποίες συνοδεύονται από οκτώ αντρικές φωνές και μουσικούς, καλούν όλους τους επισκέπτες να τραγουδήσουν μαζί τους αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια -χριστουγεννιάτικα και μη-, δημιουργώντας μια μεγάλη γιορτινή χορωδία.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή συμμετοχική συναυλία (sing-along) η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Lincoln Center for the Performing Arts στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο του Stavros Niarchos Foundation-Lincoln Center Agora Initiative, μιας σύμπραξης για τον επαναπροσδιορισμό του δημόσιου χώρου μέσα από τις «Δίδυμες Αγορές» («Twin Agoras») στο ΚΠΙΣΝ και το Lincoln Center. Όλη η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά (live streaming) στο φουαγέ του David Geffen Hall στο Lincoln Center, αλλά και στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ snfcc.org, στη σελίδα του στο Facebook @SNFCC και στο κανάλι του στο YouTube.

Η γιορτή της 1ης Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί και σε απευθείας σύνδεση από την ΕΡΤ2. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Χριστούγεννα στο ΚΠΙΣΝ 2022 | SNFCC

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top