Now Reading
«ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ» για τις Κυριακές του Νοεμβρίου!

«ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ» για τις Κυριακές του Νοεμβρίου!

Το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο παρουσιάζει μαγικές παραστάσεις για παιδιά από 2,5-5,5 ετών

Η παράσταση για παιδιά 2,5-5,5 ετών του Θεάτρου Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο  «ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ» λόγο μεγάλης ανταπόκρισης και επιτυχίας πήρε  παράταση και θα συνεχίζετε  να παίζετε  στο Θέατρο Olvio και για τις Κυριακές του Νοεμβρίου!

Ελάτε, να χτίσουμε σπιτάκια με τα Γουρουνάκια μας, να παίξουμε και να χορέψουμε και να γίνουμε όλοι φίλοι με τον Λύκο!

5, 12, 19, 26 Νοεμβρίου

Στις 12:30

«ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΣΕ ΝΕΕΣ  ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ»

Μιούζικαλ σε μουσική Πλάτωνα Ανδριτσάκη, για παιδιά 2,5 – 5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

Τα παιδιά θα χτίσουν σπιτάκια με τα Γουρουνάκια, θα παίξουν στη λίμνη με τα καραβάκια μαζί με τον Λύκο, ενώ στο τέλος τους περιμένει όλους ένα φινάλε-έκπληξη!

Διάρκεια: 50’

ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ σε νέες περιπέτειες

Μια συναρπαστική διαδραστική περιπέτεια με ηθοποιούς και κούκλες σε μουσική Πλάτωνα Ανδριτσάκη, για παιδιά 2,5- 5,5 ετών, με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

«Τι είναι το σπίτι; Δεν είναι οι τοίχοι, ούτε η βεράντα με θέα στο βουνό! Ούτε τα παράθυρα, ούτε το ταβάνι, ούτε ο φράχτης ο ψηλός! Είναι η παρέα, είναι η αγάπη, είναι να’ χεις έναν φίλο καλό! Είναι να βοηθάς τον άλλον, να έχεις ένα όνειρο κοινό!» Μια πρωτότυπη εκδοχή του γνωστού παραμυθιού για τη φιλία, τα όνειρα και το σπίτι! Ο Λύκος παίζει στη λίμνη με τα καραβάκια, η Αλεπού τον στέλνει να πιάσει τα Γουρουνάκια, ο Χρι-Χρι, ο Χρου–Χρου και ο Χρο-Χρο ονειρεύονται να χτίσουν ένα καράβι για να γυρίσουν όλο τον κόσμο! Τα παιδιά θα χτίσουν σπιτάκια με τα Γουρουνάκια, θα παίξουν στη λίμνη με τα καραβάκια μαζί με τον Λύκο, ενώ στο τέλος τους περιμένει όλους ένα φινάλε-έκπληξη!

Δείτε Επίσης

Πληροφορίες: 697 36 31 659

https://www.more.com/theater/https/www-viva-gr/ticketstheatro-kouklas-irina-boiko-white-puppet-1/

ΘΕΑΤΡΟ OLVIO (Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίου 7, Βοτανικός, 697 3631659, 210 3414118)

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top