Now Reading
Πρώτη φορά γονείς ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη

Πρώτη φορά γονείς ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Το πρώτο τους παιδί έφεραν στον κόσμο ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, λίγους μήνες μετά τον γάμο τους στην Αίγινα. Η 30χρονη φαρμακοποιός γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου στο παρελθόν είχε μιλήσει και για τη γνωριμία του ζευγαριού.

“Η Μαριλού με τον Πάνο γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω της Χριστίνας Στεφανίδη. Στη δεύτερη συνάντηση ήμουν κι εγώ στην παρέα (…) Τα γνώριζα όλα τόσο καιρό εννοείται, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου μετά την είδηση της εγκυμοσύνης.

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 27 Μαΐου στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα

Ειδικότερα, ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως όλα πήγαν καλά και πως νιώθει πλέον ότι ανήκει κάπου. Ο ίδιος αποκάλυψε πως ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού καθώς και πως όλα όσα έζησε είναι μία εμπειρία ζωής που θα τον κάνει μάλιστα να κοιτάζει τις μητέρες με άλλα μάτια και απέραντο σεβασμό.

“Σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση.

Αυτό που σκέφτηκα είναι, αν άραγε τα παιδιά που γεννιούνται με το σωστό τρόπο. Μαγνητοσκόπησα τη γέννα… Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Νιώθω χαρά… Οικογένεια, ανήκω… Δε το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά, και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά…Έχουμε σκεφτεί το όνομα.”, είπε ο Πάνος Μουζουράκης.

Δείτε επίσης πώς υποδέχτηκε τη χαρμόσυνη είδηση στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο Πάνος Μουζουράκης γράφοντας: “POV της ηρωίδας μου λίγα λεπτά αφότου ο @ptzonis με την ομάδα του και το εξαίρετο επιτελείο του Μητέρα άλλαξαν τις ζωές μας, φέρνοντας στον κόσμο μια καινούργια”.


Πηγή και εδώ

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top