Now Reading
Οι Οργανούληδες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7/4) μοιράζονται 5 Σούπερ Μυστικά για γερά παιδιά

Οι Οργανούληδες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7/4) μοιράζονται 5 Σούπερ Μυστικά για γερά παιδιά

Μέσα από έναν ολοκληρωμένο οδηγό υγείας, οι Οργανούληδες μοιράζονται με τους γονείς 5 σούπερ μυστικά και δεκάδες άλλες χρήσιμες συμβουλές, για μια υγιεινή ζωή.

Όλοι θέλουμε, μικροί και μεγάλοι, να ζήσουμε πολλά χρόνια και να είμαστε υγιείς. Αλλά πώς μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό; Πολλές μελέτες δείχνουν ότι, αν φροντίζουμε σωστά το σώμα μας από μικρή ηλικία, μπορούμε να βελτιώσουμε σημαντικά την ποιότητα ζωής μας και, ταυτόχρονα, να μειώσουμε πάρα πολύ τον κίνδυνο χρόνιων παθήσεων, όπως είναι οι καρδιαγγειακές νόσοι, η υψηλή αρτηριακή πίεση, ο διαβήτης και ο καρκίνος. Οι Οργανούληδες, λοιπόν, είναι εδώ για να μοιραστούν τα μυστικά για μια υγιεινή ζωή με παιδιά και γονείς!

Τι θέλει η καρδιά για να χτυπά δυνατά; Τι χρειάζονται οι πνεύμονες για να είναι χαρούμενοι; Τι αγαπάει περισσότερο ο νεφρός και ποιες συμβουλές μας δίνει το ήπαρ; Μοιραστείτε τον Οδηγό Υγιεινής Ζωής με τα παιδιά και ανακαλύψτε τα πιο Σούπερ Μυστικά.

Τι θέλει η καρδιά για να χτυπά δυνατά;

Δείτε Επίσης

  1. Να κινείστε
  2. Να κάνετε ένα διάλειμμα από τις οθόνες
  3. Να πίνετε πολύ νερό
  4. Να τρώτε υγιεινά
  5. Να κοιμάστε πολύ

7 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας κι οι Οργανούληδες μοιράζονται 5 Σούπερ Μυστικά για γερά παιδιά. Τι θέλει η καρδιά για να χτυπά δυνατά; Τι χρειάζονται οι πνεύμονες για να είναι χαρούμενοι; Τι αγαπάει περισσότερο ο νεφρός και από τι έχουν ανάγκη τα μάτια; Οι Οργανούληδες είναι εδώ για να μοιραστούν, με παιδιά και γονείς χρήσιμες συμβουλές για μια υγιεινή ζωή. Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερα Σούπερ Μυστικά στον Οδηγό Υγιεινής Ζωής των Οργανούληδων: https://www.onassis.org/el/health/org… Οι «Οργανούληδες» περιλαμβάνονται στις δράσεις και παρεμβάσεις Αγωγής της Υγείας του Υπουργείου Υγείας για το σχολικό έτος 2021-2022 (ΙΘ Θεματικός άξονας) και πραγματοποιούνται υπό την επιστημονική αιγίδα του Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων και την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση. #Οργανούληδες #OnassisHealth #OrganDonation ©The Orgamites is an All Good Co. (CIC). Created by Roydon Turner. © Copyright, Creative Direction and Production by Awesonova. All rights reserved.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top