Now Reading
Οι κάλτσες που κάνουν τη διαφορά – Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Σύνδρομο Down

Οι κάλτσες που κάνουν τη διαφορά – Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Σύνδρομο Down

Φορέστε δύο διαφορετικές κάλτσες και πάρτε και εσείς μέρος στην εκστρατεία!

Για να πάρετε και εσείς μέρος σε αυτή την πρωτοβουλία, σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down δεν έχετε παρά να φορέσετε δύο διαφορετικές κάλτσες και να αναρτήσετε φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, για να στείλετε με τον δικό σας τρόπο το μήνυμα ότι είμαστε όλοι μοναδικοί και διαφορετικοί. Ήδη από το πρωί τα social media έχουν γεμίσει κάλτσες και τα hashtag #downsyndrome και #worlddownsyndromeday.
Η καμπάνια έχει σκοπό στο να οδηγήσει σε συζητήσεις που αφορούν την ποικιλομορφία, τη διαφορετικότητα, την αποδοχή και τον σεβασμό όλων.
Η 21η Μαρτίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down, σε συνάρτηση με τα αριθμητικά δεδομένα που συνθέτουν το σύνδρομο (3ο χρωμόσωμα στο 21ο ζεύγος=3.21). Οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να φορούν περίεργες κάλτσες στην Ημέρα του Συνδρόμου Down Down, καθώς τα χρωμοσώματα μοιάζουν με κάλτσες και τα άτομα με Σύνδρομο Down έχουν ένα επιπλέον χρωμόσωμα.

Η γενετική διαταραχή, επίσης γνωστή ως τρισωμία 21, προκαλείται από την παρουσία ολόκληρου ή μέρους ενός τρίτου αντιγράφου χρωμοσώματος 21.

Δείτε Επίσης

Φέτος προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η διεθνής κοινότητα, το σύνθημα είναι ένα: «Πολλές κάλτσες». Πάρτε κι εσείς μέρος!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top