Now Reading
Μαρία Μενούνος: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της τριών μηνών κόρης της

Μαρία Μενούνος: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της τριών μηνών κόρης της

Το σχόλιο που έκανε η γλυκιά μανούλα

Μια νέα οικογενειακή φωτογραφία ανέβασε στο Instagram της η Μαρία Μενούνος. Σε αυτή βλέπουμε την 45χρονη ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια να ποζάρει με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο και την κορούλα τους.

Εκτός από πανέμορφο, το μωράκι είναι χαμογελαστό με τους γονείς του να λάμπουν από ευτυχία.«3 μηνών σήμερα! Ο Κεβ κι εγώ θέλουμε πραγματικά να κρατήσουμε το πρόσωπό της μακριά από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αλλά κανείς δεν την είδε ποτέ να χαμογελάει επειδή ήταν πολύ μικρή όταν κάναμε το εξώφυλλο του περιοδικού. Τέλος πάντων, όσο είναι ακόμη μικρή, κάνω αυτή την ανάρτηση καθώς φωτίζει την ημέρα μας καθημερινά κι ελπίζω να μπορέσει να φωτίσει και τη δική σας! Την αγαπάμε τόσο πολύ που μπορεί να εκραγούμε!», έγραψε η υπερήφανη μαμά στο post της.

Η Μαρία Μενούνος διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της από την ημέρα που έγινε μαμά. Στις 23 Ιουνίου 2023 η παρουσιάστρια κράτησε στην αγκαλιά της για πρώτη φορά την κόρη της, η οποία ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Μαρία Μενούνος (Maria Menounos, 8 Ιουνίου 1978) είναι Ελληνο/Αμερικανίδα δημοσιογράφος και ηθοποιός, ελληνικής καταγωγής.

Το 2004 το περιοδικό People την συμπεριέλαβε στη λίστα του ως μία απο τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στο κανάλι NBC στις εκπομπές Today Show και Access Hollywood. ‘Εχει παίξει σε ταινίες όπως το Fantastic Four (2005) και Kickin It Old Skool (2007). Επίσης το 2005 χάρισε την φωνή της στον χαρακτήρα Eva Adara στο video game James Bond 007: From Russia with love.

Το 2006, μαζί με τον τραγουδιστή Σάκη Ρουβά παρουσίασε τον 51ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 2006.

Δείτε Επίσης

Το 2008 έγινε η πρώτη δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από ολόκληρη την οικογένεια του Μπαράκ Ομπάμα.

 

Πηγή

Μαρία Μενούνος: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της τριών μηνών κόρης της – AllYou.gr

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top