Now Reading
Μαθήματα γενναιοδωρίας από ένα παιδί 10 χρόνων

Μαθήματα γενναιοδωρίας από ένα παιδί 10 χρόνων

«Το να δίνεις είναι το πιο σωστό, είναι ό,τι πιο όμορφο» δηλώνει ο Jayden Perez

Από την τρυφερή ηλικία των 8 ετών, ο Jayden Perez προσπαθεί να εξαπλώσει την καλοσύνη του. Ξεκίνησε όταν ήθελε να βοηθήσει τους ανθρώπους, τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα που επλήγησαν από τους τυφώνες στο Πουέρτο Ρίκο και τη Φλόριντα. «Ό,τι κάνω είναι απλώς θέμα προσφοράς προς τους άλλους, όταν προσφέρω το αίσθημα που εισπράττω είναι η καλύτερη ανταμοιβή», δηλώνει σχετικά. Άρχισε τη δράση του πριν από 18 μήνες, όταν διοργάνωσε ένα «κυνήγι» παιχνιδιού Χριστουγέννων για παιδιά, για τα άτομα που είχαν πληγεί από τους τυφώνες. Πέρυσι, ο Jayden χρησιμοποίησε τα δικά του γενέθλια για τον ίδιο σκοπό, ενώ ταξίδεψε στο Πουέρτο Ρίκο για να παραδώσει χιλιάδες παιχνίδια στα παιδιά.

Παράλληλα, έχει υπάρξει κεντρικός ομιλητής για την καταπολέμηση του εκφοβισμού και έχει μιλήσει σε δύο σχολεία για την ευαισθητοποίηση. Πρόσφατα επαινέθηκε από τον δήμαρχο της πόλης του, ο οποίος τον ονόμασε «Ήρωα της πατρίδας».

Σήμερα, ο Jayden είναι ο Πρόεδρος του δικού του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που ονομάζεται “Από τα βάθη της καρδιάς μου”. Ένας δικτυακός τόπος στηρίζει το έργο του, αλλά ο Jayden κυρίως ελπίζει να εμπνεύσει τη νέα γενιά και το παράδειγμά του να κάνει τη διαφορά.

Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον ίδιον, μέσα από ένα αφιέρωμα που του ετοίμασε Eyewitness News ABC7NY

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top