Now Reading
Καραγκιόζης summertime με παράταση παραστάσεων!

Καραγκιόζης summertime με παράταση παραστάσεων!

Ο υπέροχος Θίασος του Ηλία Καρελλά μας κρατάει παρέα 8, 12, 15 και 19/7

Η ολοκαίνουργια καλοκαιρινή μουσική κωμωδία του Ηλία Καρελλά, που έκανε πρεμιέρα την 1η Ιουλίου, συνεχίζει το ταξίδι της με δύο επιπλέον παραστάσεις την Τετάρτη 15 Ιουλίου και την Κυριακή 19 Ιουλίου, μιας και τα εισιτήρια για τις υπόλοιπες παραστάσεις έχουν ήδη εξαντληθεί! Μια παράσταση που εμπνέεται από τις κλασικές παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών και φυσικά την επικαιρότητα, με ζωντανή μουσική, γιγαντοφιγούρες Θεάτρου Σκιών και τις ξεκαρδιστικότερες ατάκες του πιο αγαπημένου ήρωα του Θεάτρου Σκιών!

Ζωντανά στη σκηνή, η μοναδική Αρετή Κετιμέ θα μας μαγέψει με τη φωνή και το σαντούρι της, ενώ το εκρηκτικό δίδυμο εγχόρδων String Demons θα μας ξεσηκώσει με τις ανατρεπτικές διασκευές του.

Ο Καραγκιόζης, τα Κολλητήρια, ο Μπάρμπα – Γιώργος, ο Μορφονιός, ο Σταύρακας, η Βεζυροπούλα και άλλες πολλές γιγαντοφιγούρες σκιών, μας αφηγούνται τις ιστορίες τους μετά μουσικής. Μια παράσταση – συναυλία, ένα μουσικό ταξίδι από το παραδοσιακό στο κλασσικό, από το heavy metal στο λαϊκό και από το ρεμπέτικο στο ροκ και όχι μόνο!

Ένα «πρωτότυπο κολλάζ» των πιο αντιπροσωπευτικών παραστάσεων για θεατές κάθε ηλικίας, με τον λαϊκό πρωταγωνιστή να γίνεται γιατρός, γραμματικός, μάγειρας, να βοηθάει τον Μέγα Αλέξανδρο να νικήσει τον δράκο, ακόμα και να διευθύνει σαν μαέστρος τη δική του ορχήστρα.

Ελάτε να ταξιδέψουμε με όχημα το χιούμορ και τη μουσική, σε μια παράσταση που εμπνέεται από  την ελληνική παράδοση με σύγχρονη ματιά.

Καραγκιόζης summertime

Διάρκεια: 1 ώρα και 10 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Ημερομηνίες και ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη 15 Ιουλίου | 21:00

Κυριακή 19 Ιουλίου| 21:00

Σινέ Γαλάτσι

Άλσος Βεΐκου

Αγορά εισιτηρίων

Προπώληση:

8 € (γενική είσοδος)

www.viva.gr

Δείτε Επίσης

Εκδοτήρια Σινέ Γαλάτσι, Άλσος Βεΐκου

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, 19:00-22:00

Κρατήσεις / πληροφορίες: 6907656054, 2102138119

Αγορά εισιτηρίου την ημέρα της παράστασης  στο ταμείο του Σινέ Γαλάτσι 10 € (γενική είσοδος)

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες όπως αυτές προβλέπονται από τις υγειονομικές αρχές, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους συμμετέχοντες.

Συμπαραγωγή Θίασος Ηλία Καρελλά – Ίλιον plus

 

(credit phto: Gerasimopoulou)

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top