Now Reading
Η ΩΜΕΓΑ ΑΒΕΕ στηρίζει την Kιβωτό του Kόσμου

Η ΩΜΕΓΑ ΑΒΕΕ στηρίζει την Kιβωτό του Kόσμου

Η εταιρεία ΩΜΕΓΑ ρύζια-όσπρια, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει για το 2021 την MKO “Kιβωτός του Κόσμου” καλύπτοντας τις ετήσιες ανάγκες των παιδιών και των μητέρων σε ρύζι.

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι μία εθελοντική, μη κερδοσκοπική οργάνωση ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού. Με την καθοδήγηση του π. Αντωνίου, 23 χρόνια τώρα στηρίζει μονογονεϊκές, άπορες οικογένειες και παραμελημένα παιδιά από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωσή τους. Αποβλέπει κυρίως στη θεραπεία του τραύματος της παιδικής ψυχής και όχι μόνο στη στέγαση, τροφή και εκπαίδευσή τους.

Διαθέτει σπίτια ολοήμερης (κλειστής) φιλοξενίας παιδιών, όπου μένουν 230 παιδιά στην Αθήνα, στην Άνοιξη Αττικής, στον Πειραιά, στην Πωγωνιανή και την Κόνιτσα Ηπείρου, στο Βόλο, στη Χίο και στην Καλαμάτα. Επίσης, το κέντρο ημέρας της Αθήνας εξυπηρετεί 310 οικογένειες – 400 παιδιά.

Δείτε Επίσης

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η εταιρεία ΩΜΕΓΑ στηρίζει συστηματικά ευπαθείς ομάδες με προγράμματα και στοχευμένες δράσεις σε τοπικούς οργανισμούς, συλλόγους και κοινωνικά παντοπωλεία.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top