Now Reading
Η σύνδεση μετράει από την αρχή και για τους μπαμπάδες

Η σύνδεση μετράει από την αρχή και για τους μπαμπάδες

Ένα υπέροχο ενσταντανέ το αποδεικνύει με το νεογέννητο που χαμογελά μόλις ακούει τη φωνή του μπαμπά της

Οι μπαμπάδες και οι κόρες φαίνεται να έχουν κάποιο ιδιαίτερο δεσμό και η ιστορία του Flávio Dantas, του Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, είναι μια επιπλέον απόδειξη.

Αυτός ο πατέρας ήταν τόσο ενθουσιασμένος για να συναντήσει την κόρη του, που του μιλούσε όλη την ώρα, απ’ όταν ήταν ακόμα στην κοιλιά της μητέρας της.

Η Tarsila Batista, η σύντροφός του, εξήγησε ότι κάθε πρωί πριν πάει στη δουλειά, ο Flávio θα χαιρετούσε το μωρό της και θα χάιδευε την κοιλιά της, λέγοντας: «Θα είμαι πάντα εκεί». Κάθε φορά που το έκανε, το μωρό θα άρχιζε να κλωτσάει και να κινείται.

Η μικρή Antonella γεννήθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Marcilio Dias στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στις 11 Αυγούστου 2019: Ημέρα του Πατέρα στη Βραζιλία, και σίγουρα θα είναι το «κορίτσι του μπαμπά»!

Όταν η ιατρική ομάδα παρέδωσε το μωρό Antonella στους γονείς της για την πρώτη τους συνάντηση, κοιμόταν. Η Ταρσίλα υπενθύμισε να τη το μωρό πάνω της όταν κοιμόταν.

Για άλλη μια φορά, ο Flávio έσκυψε κοντά στο μωρό για να πει «γεια» και επαναλάμβανε τα ίδια λόγια που έλεγε κάθε μέρα. Αλλά αυτή τη φορά, η Antonella απάντησε ανοίγοντας τα μάτια της και του έδωσε το μεγαλύτερο χαμόγελο!

Τη μοναδική στιγμή κατάφερε να απαθανατίσει η κάμερα και από τότε η εικόνα έχει γίνει viral.

Δείτε Επίσης

Οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο μοιράζονται τη χαρά και την ευτυχία που μπορεί να δει κανείς στα πρόσωπα των γονέων, καθώς το μωρό χαμογελάει.

Την ημέρα που η Αντονέλα ήρθε στον κόσμο μας, είχε ήδη περάσει πολλές εβδομάδες και μήνες ακούγοντας τον μπαμπά της να μιλήσει μαζί της.

Τα μωρά μπορούν να επεξεργαστούν ήχους ξεκινώντας μόλις 16 εβδομάδες μετά τη σύλληψη, οπότε πριν από την ηλικία των 26 εβδομάδων, αντιδρούν ήδη στους θορύβους από τον έξω κόσμο και μπορούν ακόμη και να ηρεμήσουν από τις φωνές των γονιών τους.

(η είδηση αυτή μεταδόθηκε από αρκετά ξένα ΜΜΕ – πηγή αυτού του άρθρου το site: healthyfoodhouse)

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top