Now Reading
Δωρεές αξίας άνω των 100.000 € από την ΕYΡΗΚΑ στο πλαίσιο Κοινωνικής Υπευθυνότητας της εταιρίας

Δωρεές αξίας άνω των 100.000 € από την ΕYΡΗΚΑ στο πλαίσιο Κοινωνικής Υπευθυνότητας της εταιρίας

Η εταιρία ΕΥΡΗΚΑ δηλώνει και πάλι δυναμικά παρούσα, με μια ποικιλία δράσεων κοινωνικής ευαισθησίας

Με την πανδημία Covid 19 να συμπληρώνει αυτόν τον μήνα δύο χρόνια από την εμφάνισή της, προκαλώντας μια συνεχιζόμενη αλυσίδα κοινωνικών και οικονομικών συνεπειών, η εταιρία ΕΥΡΗΚΑ δηλώνει και πάλι δυναμικά παρούσα, με μια ποικιλία δράσεων κοινωνικής ευαισθησίας που έχουν ως στόχο τη συμβολή στην αντιμετώπιση των συνεπειών αυτών και τη στήριξη ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας.

Έτσι, η αναγνωρισμένη και αγαπημένη στο καταναλωτικό κοινό ελληνική εταιρία ΕΥΡΗΚΑ, που δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων οικιακής φροντίδας και υγιεινής, επανέρχεται φέτος για δεύτερη φορά με δράσεις που ξεπερνούν σε αξία τις 100.000 €. Πρόκειται για χρηματικές, καθώς και προϊοντικές δωρεές σε ιδρύματα και φορείς τα οποία στηρίζουν συνανθρώπους μας -και κυρίως παιδιά- που έχουν ανάγκη από ιδιαίτερη φροντίδα.

Όπως δήλωσε στέλεχος της ΕΥΡΗΚΑ, «Οι προσπάθειές μας στρέφονται προς το να βοηθήσουμε μια σειρά από καταξιωμένους φορείς, να εντατικοποιήσουν ακόμη περισσότερο το σπουδαίο έργο που επιτελούν για τη στήριξη παιδιών και οικογενειών, στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης υγειονομικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Παράλληλα, αξιοποιούμε τα προϊόντα υγιεινής που σχεδιάζουμε και παράγουμε, προκειμένου να συμβάλουμε κατά το δυνατόν στον περιορισμό της μετάδοσης του ιού, με την ελπίδα ότι, στο όχι μακρινό μέλλον, η πανδημία θα αρχίσει να υποχωρεί».

Οι μη κερδοσκοπικοί φορείς και οργανισμοί που έλαβαν προϊοντικές & χρηματικές δωρεές από την ΕΥΡΗΚΑ το 2021, είναι οι ακόλουθοι:
– Χαμόγελο του Παιδιού
– Make-A-Wish Ελλάδος
– Κιβωτός του Κόσμου Βόλου
– Σεισμόπληκτες οικογένειες Θεσσαλίας σε συνεργασία με την τοπική περιφέρεια
– Άπορες οικογένειες, σε συνεργασία με κοινωνικά παντοπωλεία & φορείς στην Αθήνα, τον Βόλο, τη Θεσσαλονίκη & την Πελοπόννησο.
– Δομές φιλοξενίας ορφανών ή εγκαταλελειμμένων παιδιών, στον Βόλο.
– Δομές φιλοξενίας παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, στον Βόλο

Δείτε Επίσης

Η ΕΥΡΗΚΑ διαθέτει σημαντικά brands στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά, όπως η ομώνυμη μάρκα EYΡΗΚΑ, το AROXOL, το TOPINE, το FLUP, το FRESH AIR κ.λπ., τα οποία παράγονται στο σύγχρονο, τεχνολογικά προηγμένο εργοστάσιο της εταιρίας, στη Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top