Now Reading
Δωρεάν ψηφιακό εργαστήριο για παιδιά 0-6 χρονών

Δωρεάν ψηφιακό εργαστήριο για παιδιά 0-6 χρονών

Από την Artika που γιορτάζει τις Small Size Days, 29-31 Ιανουαρίου 2021

Η Artika, μέλος του Small Size Network, συμμετέχει στη μεγάλη ετήσια γιορτή Small Size Days 2021 παρουσιάζοντας online εργαστήρια, παραστάσεις, αφηγήσεις και συζητήσεις για παιδιά έως 6 χρονών, γονείς, επαγγελματίες του θεάτρου και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.
Το Small size Network είναι μία Διεθνής Καλλιτεχνική Ένωση που στόχο έχει τη διάδοση και προώθηση των παραστατικών τεχνών στις πολύ νεαρές ηλικίες (0 έως 6 χρονών). Το Small size Days (http://www.smallsizenetwork.org/site/days), είναι η μεγαλύτερη ετήσια δράση του δικτύου, πραγματοποιείται κάθε χρόνο το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου.Σκοπός του παγκόσμιου αυτού εορτασμού είναι να φέρει τις πολύ νεαρές ηλικίες, τις οικογένειές τους και κάθε ενδιαφερόμενο μαζί, αναγνωρίζοντας πως η τέχνη αποτελεί σημαντικό κομμάτι στη ζωή του ανθρώπου από τη γέννηση του. Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται ταυτοχρόνως σε όλες τις χώρες, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μία τεράστια και κοινή παγκόσμια εκδήλωση.

Η Artika γιορτάζει τις Small Size Days 2021 και παρουσιάζει:

«Στον ίσκιο μου» ψηφιοποιημένο καλλιτεχνικό εργαστήριο βασισμένο στο ομώνυμο ποίημα του Γεώργιου Σουρή. Το βίντεο περιλαμβάνει τη δραματοποίηση του ποιήματος και ένα εργαστήριο πάνω στη σκιά και το φως. Το βίντεο είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσουν να το απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι παρέα με τους γονείς τους στο σπίτι.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το εργαστήριο οποιαδήποτε στιγμή θέλει από την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6 μ.μ. έως και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου την ίδια ώρα, δωρεάν, κατόπιν ζήτησης στο artika.info@gmail.com.

Το ψηφιοποιημένο καλλιτεχνικό εργαστήριο «Στον ίσκιο μου» δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας το 2020, με την οικονομική υποστήριξη και την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο της δράσης «Οι πολύ νεαρές ηλικίες συναντούν την ποίηση».

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των Small Size Days 2021, θα είναι διαθέσιμες online παραστάσεις, συζητήσεις, videos και εργαστήρια από διάφορες ομάδες του κόσμου για παιδιά 0-6 χρονών, γονείς, επαγγελματίες του θεάτρου και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους και να δηλώνετε ενδιαφέρον για το δωρεάν ψηφιακό εργαστήριο «Στον ίσκιο μου»:

Δείτε Επίσης

Στο email: artika.info@gmail.com

Επιπλέον περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των δράσεων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ομάδας και στο facebook από τις 22 Ιανουαρίου:

Στο site: www.artika.co

Στη σελίδα τους στο Facebook: www.facebook.com/Artika.co

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top