Now Reading
Απολαύστε τις αγαπημένες σας καλοκαιρινές δραστηριότητες με σύμμαχο το Hansaplast

Απολαύστε τις αγαπημένες σας καλοκαιρινές δραστηριότητες με σύμμαχο το Hansaplast

Όλοι αγαπάμε το καλοκαίρι κι ανυπομονούμε να έρθει, για να φέρει μαζί του στιγμές ανεμελιάς και ξεκούρασης για μικρούς και μεγάλους.

Τα παιχνίδια στο γρασίδι, το τρέξιμο στην παιδική χαρά, οι βουτιές στην πισίνα και οι εξερευνήσεις στη θάλασσα, πολλές φορές κρύβουν τον κίνδυνο μικροτραυματισμών.

Μιας και η καλοκαιρινή περίοδος δίνει την ευκαιρία σε όλους να αφιερώσουν λίγο περισσότερο χρόνο στις αγαπημένες τους δραστηριότητες, όπως θαλάσσια σπορ, μαγειρική και εξορμήσεις στη φύση, ο κίνδυνος μικροτραυματισμών είναι ολοένα και πιο πιθανός.

Φέτος, όπως και τα τελευταία 100 χρόνια, το Hansaplast είναι δίπλα μας και μας καλύπτει, ενώ συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας δραστηριότητες.

Ο σωστός καθαρισμός και η περιποίηση, είναι ο καλύτερος τρόπος για την αποφυγή μολύνσεων και την πιο γρήγορη επούλωση των πληγών. Το Hansaplast δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα που εξελίσσονται συνεχώς με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον αλλά και με προτεραιότητα την αποτελεσματικότητα.

Το kit Περιποίησης πληγών για ενήλικες περιέχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση μικροτραυματισμών. Η ρουτίνα περιποίησης 3 βημάτων, κρατά μακριά από τις πληγές μας τα βακτήρια και οδηγεί στη σωστή επούλωση των πληγών.

Αντίστοιχα, το kit Περιποίησης Πληγών για παιδιά περιέχει τα ίδια προϊόντα για τη ρουτίνα περιποίησης πληγών 3 βημάτων. Όλα τα προϊόντα έχουν παιδικές φιγούρες, προστατεύουν τις πληγές και ταυτόχρονα κάνουν τους μικρούς μας φίλους χαρούμενους. Έρχονται και τα δύο σε πρακτική συσκευασία που κλείνει, για να είναι κοντά μας κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΚΙΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΓΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Το kit περιποίησης πληγών για ενήλικες περιλαμβάνει:

  • το σπρέι για τον αντισηπτικό καθαρισμό των πληγών
  • την κρέμα επούλωσης, ώστε να αποφευχθούν τα σημάδια
  • τα επιθέματα Elastic που είναι αδιάβροχα, κολλάνε σταθερά & είναι ελαστικά, με σκοπό να ευνοούν την κίνηση

Summer Tip: Η κρέμα επούλωσης ενυδατώνει κι ανακουφίζει την επιδερμίδα και από ηλιακά εγκαύματα ή εγκαύματα έως και 2ου βαθμού.

 KIT ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΓΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δείτε Επίσης

 To πρακτικό αυτό kit περιποίησης πληγών για παιδιά περιλαμβάνει:

  • το σπρέι για τον ανώδυνο καθαρισμό των πληγών
  • την κρέμα επούλωσης
  • επιθέματα με παιδικές φιγούρες

Summer Tip: Η κρέμα επούλωσης πληγών μπορεί να εφαρμοστεί και σε περιπτώσεις ηλιακών εγκαυμάτων ή σε εγκαύματα έως και 2ου βαθμού, ενώ μπαίνει και σε ανοιχτές πληγές.

 

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top