Now Reading
Summer Camp στην Τεχνόπολη: Εξευρενώ τον θαυμάσιο κόσμο των ζώων σε 4 εβδομάδες!

Summer Camp στην Τεχνόπολη: Εξευρενώ τον θαυμάσιο κόσμο των ζώων σε 4 εβδομάδες!

Το camp – θεσμός κι αυτό το καλοκαίρι θα κρατήσει υπέροχη παρέα στα παιδιά

Τα παιδιά είναι το μέλλον αυτού του πλανήτη. Ενθαρρύνοντάς τα να υιοθετήσουν πράσινες συνήθειες, διαμορφώνουμε την προσωπικότητά τους με τέτοιον τρόπο ώστε να σέβονται το περιβάλλον και τα ζώα. Ως αποτέλεσμα, θα εξελιχθούν σε περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένους ενήλικες που θα προστατεύουν συνειδητά το περιβάλλον σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Επομένως, βοηθώντας τα παιδιά να αποκτήσουν οικολογική συνείδηση με τα κατάλληλα μέσα, μπορούμε να αισιοδοξούμε ότι πλησιάζουμε σε έναν καλύτερο, πιο ασφαλή και πιο… πράσινο κόσμο.

Η καθημερινότητά μας προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για «πράξεις σεβασμού» προς το περιβάλλον και τα ζώα, οι οποίες συσσωρεύονται και μειώνουν το ενεργειακό μας αποτύπωμα. Φανταστείτε κάθε παιδί να είχε τη δυνατότητα να βιώσει μια τέτοια περιβαλλοντική εκπαίδευση… στο κέντρο της Αθήνας.

Φέτος, στο Summer Camp στην Τεχνόπολη τα παιδιά εμπνέονται από τον μαγικό κόσμο των ζώων και κάθε εβδομάδα ανακαλύπτουν πλάσματα κάθε είδους μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα, εικαστικά εργαστήρια, παιχνίδια εξερεύνησης και μυστηρίου, θεατρικά παιχνίδια, βόλτες σε δροσερά σημεία της πόλης και πολλά άλλα! Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από την ομάδα του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς, καλλιτέχνες, ηθοποιούς και έμπειρους παιδαγωγούς, προάγοντας την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, καθώς και την αγάπη και τον σεβασμό για τα ζώα. Tα παιδιά ηλικίας από 6 έως 11 ετών έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την πιο δροσερή καλοκαιρινή εμπειρία χαράς, γνώσης, φαντασίας και ψυχαγωγίας από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου και για τέσσερις συναρπαστικές εβδομάδες (πενθήμερα) στους ασφαλείς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, δημιουργώντας ανεξίτηλες αναμνήσεις από ξεχωριστές καλοκαιρινές «διακοπές» στην καρδιά της πόλης!

Οι δράσεις ξεκινούν στις 08:00 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 16:00 το απόγευμα, ενώ κάθε εβδομάδα αφιερώνεται σε μια ξεχωριστή θεματική από το ζωικό βασίλειο, κάνοντας την κάθε ημέρα μοναδική και αξέχαστη:

1η εβδομάδα | 17-21.06 | Μεγαλοπρεπή πτηνά

2η εβδομάδα | 25-28.06 | Προϊστορικά ζώα

3η εβδομάδα | 01-05.07 | Θαλάσσια ζώα

Δείτε Επίσης

4η εβδομάδα | 08-12.07 | Φανταστικά πλάσματα

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των θεματικών εβδομάδων

To Technopolis Café, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, επιμελείται τα νόστιμα γεύματα των παιδιών. Το δεκατιανό περιλαμβάνει φρούτα, αλμυρά και γλυκά σνακ που δίνουν την απαραίτητη ενέργεια στην αρχή της ημέρα, ενώ το μεσημεριανό αποτελείται από διατροφικά ισορροπημένο μαγειρευτό φαγητό με φρέσκα υλικά, που ανταποκρίνεται στα γούστα των παιδιών.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top