Now Reading
Το μπάνιο του μωρού – μια σημαντική εμπειρία για όλους

Το μπάνιο του μωρού – μια σημαντική εμπειρία για όλους

Μια ιεροτελεστία φροντίδας γεμάτη οφέλη

To μπάνιο του μωρού αποτελεί μέρος της καθημερινής του φροντίδας και περιποίησης και συμβάλλει τόσο στη σωματική υγιεινή του όσο και στην ψυχολογική του ευεξία. Το μπάνιο του μωρού έχει αρκετά οφέλη τόσο για εσάς, όσο και για το μωρό! Ποια είναι αυτά;

Η Χαλάρωση

Η απαλή αίσθηση του ζεστού νερού, κάποια χάδια και τραγουδάκια σε συνδυασμό με την ασφάλεια της παρουσίας του γονέα προσφέρουν την απαραίτητη χαλάρωση που χρειάζεται ένα μωρό καθημερινά.

Η καλύτερη ώρα για το μπανάκι του είναι λίγο πριν τον ύπνο και σε συνδυασμό με την αγκαλιά σας και τη φωνή σας θα προετοιμαστεί κατάλληλα για να έχει όνειρα γλυκά!

Η διαδικασία του μπάνιου είναι σημαντικό να αποτελέσει μια θετική εμπειρία για το μωρό για αυτό και μετά το μπάνιο του επιλέξτε μια σωστή κρέμα για την αλλαγή της πάνας που θα το προστατεύσει από ερεθισμούς και συγκάματα ώστε τίποτα να μη σταθεί εμπόδιο στην ηρεμία του! Η ΕΧΤRA CALM CREAM της Pharmasept περιέχει συστατικά προστατευτικής δράσης και απαλή σύνθεση σχεδιασμένη για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Με τα φυτικά εκχυλίσματά της, προσφέρει αίσθηση ανακούφισης στην επιδερμίδα του μωρού και με το οξείδιο του ψευδαργύρου δημιουργεί ένα αδιάβροχο φιλμ προστασίας.

Σύνδεση με γονέα

Το μπάνιο του μωρού λένε πως είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας όχι μόνο για το μωρό αλλά και για τον γονέα. Μέσα από το άγγιγμά σας, τη φωνή σας που τραγουδάει τρυφερά τραγουδάκια και αυτοσχεδιασμούς, την οπτική σας επαφή, το μωρό εισπράττει τη φροντίδα και την αγάπη σας και την απολαμβάνει όσο και εσείς που το κάνετε. Μέσα από όλη αυτή τη μοναδική διαδικασία έρχεστε πιο κοντά με το παιδί σας και ο δεσμός σας ενισχύεται κάθε φορά και περισσότερο.

 

 

Οι αισθήσεις

Νερό, πλατσούρισμα, φυσαλίδες, σαπουνάδες, μυρωδιές, χάδια και τραγούδια ξυπνούν και τις 5 αισθήσεις του μωρού σας καθημερινά όταν κάνει το μπανάκι του και συμβάλλουν στο να έχει μια καθημερινή πολυαισθητηριακή εμπειρία. Σύμφωνα με έρευνες, η ταυτόχρονη διέγερση και των 5 αισθήσεων ωφελεί σημαντικά την κοινωνική, συναισθηματική, γνωστική και σωματική ανάπτυξη των βρεφών. Οι αισθήσεις τους τονώνονται, ενώ οι δεξιότητές τους βελτιώνονται, μια που μέσω του νερού κάνει τις πρώτες του μεγάλες εξερευνήσεις.

Οι επιλογές

Τα κατάλληλα προϊόντα μπάνιου με την ευχάριστη μυρωδιά τους εξασφαλίζουν ηρεμία, βελτιώνουν τη διάθεση, την αυτοσυγκέντρωση του παιδιού και ταυτόχρονα το βοηθούν να αποκτήσει αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για όλη του τη ζωή. Είναι σημαντικό λοιπόν τα προϊόντα που επιλέγετε για το μωρό σας να παρασκευάζονται µε επιλεγμένα συστατικά ανώτερης ποιότητας, ευεργετικά για την περιποίηση και την απαλή φροντίδα της βρεφικής επιδερμίδας.

Το MILD BATH* της Pharmasept είναι ένα απαλό βρεφικό αφρόλουτρο, χωρίς αλκάλια και σαπούνι, για σώμα και μαλλιά. Είναι κατάλληλο για τον καθημερινό απαλό καθαρισμό της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, με φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες που προσφέρουν προστατευτική δράση από ερεθισμούς και ξηρότητα, χαρίζοντας μοναδική απαλότητα και περιποίηση στην βρεφική επιδερμίδα.

Δείτε Επίσης

No1 προϊόν στα βρεφικά καθαριστικά φαρμακείου.*

*IQVIA, 88A2 BABY SOAPS &SYNDETS, PRD Pharmasept Baby, Units, Value, Pharmacy Sell-out Data YTD 12/2020

Παράλληλα, με το MILD LAUNDRY DETERGENT η φροντίδα στο μωρό σας δεν σταματάει! Το απαλό άγγιγμά σας μπορεί να έχει διάρκεια ακόμα και αν δεν είστε εκεί μια και θα προσφέρετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα ρούχα του μωρού σας καθώς είναι ένα εξαιρετικά απαλό υγρό απορρυπαντικό, ειδικά μελετημένο για τον καθαρισμό βρεφικών ρούχων. 100% υδατοδιαλυτό ώστε να μην αφήνει επιβλαβή υπολείμματα, με καθαριστικούς παράγοντες φυσικής προέλευσης και, οργανικό εκχύλισμα Χαμομηλιού και ειδικό μαλακτικό παράγοντα κι είναι ιδανικό για χρήση από την 1η μέρα.

 

 

 

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top