Now Reading
Το δάσος των Χριστουγέννων ζωντανεύει και το παραμύθι…ξεκινά!

Το δάσος των Χριστουγέννων ζωντανεύει και το παραμύθι…ξεκινά!

Η μαγεία των Χριστουγέννων στο RIVER WEST για όσους την αναζητούν!

Μια μαγική διάθεση κυριαρχεί στα πρόσωπα όλων μέσα στις γιορτές, οπου τα πάντα μπορούν να συμβούν και αυτό χάρη στη μαγεία των γιορτών. Η ατμόσφαιρα ζεσταίνει και τα φωτάκια που στολίζουν τα σπίτια και την πόλη δίνουν την αίσθηση μιας άλλης εποχής, σαν να έχει βγει από παραμύθι…

“Μια φορά κι εναν καιρό που λέτε, ανάμεσα σε ολοφώτιστα δέντρα, υπήρχε ενα πέτρινο μονοπάτι που οδηγούσε σε ένα ξέφωτο με τραπέζια από κορμούς δέντρων. Εκεί περίμεναν τα ξωτικά για να γράψουν με τα παιδιά τα γνωστά γράμματα στον Άγιο Βασίλη…”

-Μισό λεπτό κυρία! Αυτό δεν είναι παραμύθι. Το έχω δεί, είπε ο Νικόλας. Χθές ήμουν εκεί με τη μαμά μου και επισκεφθήκαμε το ταχυδρομείο του Αγιου Βασίλη με τα ξωτικά.

-Νικόλα, μήπως το είδες στον ύπνο σου; Δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα τέτοια μέρη παρά μόνο στη φαντασία μας!

-Όρίστε κυρία, κοιτάχτε την φωτογραφία μου…υπάρχει αυτό το μέρος!

Κι όμως! Και μαγικό γραμματοκιβώτιο υπάρχει και Μαγικό Εργαστήρι με Νεράιδα των Ευχών και φυσικά ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών πάνω στο έλκηθρό του περιμένει να φωτογραφηθεί με το κάθε παιδί ξεχωριστά, μην τυχόν και κάποιος τους πεί οτί αυτά υπάρχουν μόνο στην φαντασία τους!

Στο RIVER WEST τα χριστούγεννα είναι πραγματικά και γεμάτα μαγεία. Ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, και μια “διαφορετική” χριστουγεννιάτικη μπάλα θα τριγυρίζουν στο εμπορικό κέντρο μοιράζοντας γέλια και διασκεδαστικές στιγμές, ενώ η μουσική μπάντα του RIVER WEST θα πλημμυρίζει το εμπορικό κέντρο με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, διανθίζοντας έτσι την εορταστική ατμόσφαιρα.   

Το πνεύμα των Χριστουγέννων αναβιώνει και φέτος στο RIVER WEST μέσα στο ολοφώτιστο Μαγικό Δάσος, παρέα με Νεράιδες, Ξωτικά, ξυλοπόδαρους και μουσικούς, για να απολαύσουμε όλοι μας τις γιορτές, από τις 13 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένα ολόκληρο μαγικό δάσος ζωντανεύει στο RIVER WEST, και τα πάντα μπορούν να συμβούν! Φανταστικές διαδρομές ανάμεσα στα δέντρα αποκαλύπτουν μικρά και μεγάλα θαύματα και η μαγεία των Χριστουγέννων αναβιώνει για όσους την αναζητούν!

RIVER WEST: In the mood for Christmas!

Δείτε Επίσης

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),  τηλ.801 22 25 050, www.riverwest.gr / www.facebook.com/RiverWestOfficial

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων:

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 – 21:00, Σάββατο: 09:00 – 20:00,

Κυριακή 15, 22, 29 Δεκεμβρίου: 11:00 – 20:00

 

RIVER WEST SOCIAL MEDIA

FACEBOOK @RiverWestOfficial

INSTAGRAM: River West Official

Tο RIVER WEST βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φίλων του, διευκολύνοντάς τους με:

  • Δωρεάν Parking500 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου
  • Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το Mini-Bus του RIVER WEST

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top