Now Reading
Στο Λονδίνο με τα παιδιά

Στο Λονδίνο με τα παιδιά

Ένα ταξίδι εμπειρία σε μία από τις πιο φιλικές πόλεις για παιδιά!

Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν και μόνο στο άκουσμα ότι θα πάνε στην Αγγλία, στη χώρα της Πέπα το γουρουνάκι, του Μπεν και της Χόλι και του Χάρι Πότερ για τα πιο μεγάλα. Το Λονδίνο είναι μία από τις πιο συναρπαστικές πόλεις για να επισκεφθείτε οικογενειακώς. Ειδικά από την άνοιξη και μετά και ο καιρός είναι ευνοϊκός και κυρίως έχει μεγαλώσει η μέρα και έχετε πολλές ώρες με φως στη διάθεσή σας για να την εξερευνήσετε.

Το Λονδίνο είναι μια πόλη που μπορείς να περπατήσεις αλλά και έχει ένα εξαιρετικό δίκτυο συγκοινωνίας με λεωφορεία και πολλές γραμμές μετρό κι έτσι αρκετά γρήγορα και εύκολα μπορείς να βρεθείς από το ένα σημείο της στο άλλο. Είναι και αρκετά οικονομική για τα παιδιά, καθώς έως την ηλικία των 11 χρόνων δεν πληρώνουν εισιτήριο στις μετακινήσεις τους.

Οικονομική επίσης για τα παιδιά μπορεί να είναι και για άλλον έναν λόγο. Τα περισσότερα μουσεία δεν έχουν εισιτήριο αλλά και θα έχετε πολλές δυνατότητες να κάνετε πολλά πράγματα για τα οποία δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε τίποτα. Το Λονδίνο είναι μια καταπράσινη πόλη με πολλά πάρκα στις γειτονιές της, μικρές οάσεις με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά. Λίμνες, καταπράσινα μονοπάτια και πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Πανέμορφα λουλούδια και δέντρα αλλά και σκιουράκια και πολλά είδη πουλιών και πτηνών που ζουν αρμονικά με τους ανθρώπους. Δεν θα δείτε αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια. Θα δείτε πολλές ράτσες σκυλιών να τρέχουν στα πάρκα ελεύθερα (μαζί με τους ιδιοκτήτες τους). Από «αδέσποτα» ίσως δείτε στο δρόμο σας καμιά αλεπού…

Μέσα στα πάρκα αλλά και σε γειτονιές του Λονδίνου θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε και υπέροχες παιδικές χαρές. Προετοιμαστείτε για την πολυπολιτισμική πολυχρωμία. Ειδικές κατασκευές για σκαρφάλωμα και δραστηριότητες για να εκτονώσουν λίγη ενέργεια οι μικροί συνοδοί σας.

Θα χρειαζόμασταν πολλές εκατοντάδες λέξεων για να αναφέρουμε όλα τα μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε μαζί με τα παιδιά σας, αλλά θα αναφέρουμε απλώς τα σημαντικότερα, με την «ευγενική προειδοποίηση» ότι υπάρχουν πολλά ακόμη!

Από Μουσεία μην παραλείψετε να πάτε στο Natural History Museum (nhm), στο Science Museum (sciencemuseum) και το V&A Museum of Childhood (vam.ac)

Αν είστε φυσιολάτρες, αλλά ακόμα κι αν δεν είστε, θα ενθουσιαστείτε στα Wetlands www.wwt.org.uk, στο Kew Gardens ή αλλιώς Royal Botanic Gardens (kew)

Εντυπωσιακά είναι επίσης ο Ζωολογικός Κήπος του Λονδίνου και το Ενυδρείο.

Δείτε Επίσης

Το Μάτι του Λονδίνου είναι μια εμπειρία που αξίζει να ζήσετε και να δείτε την πανοραμική και από ψηλά θέα του Λονδίνου, αρκεί να μην έχετε υψοφοβία.

Από πάρκα μην ξεχάσετε να περπατήσετε στο Hyde Park. Το Μπιγκ Μπεν, τα Βασιλικά Ανάκτορα, η αγορά του Κάμντεν, βόλτα με καραβάκι στον Τάμεση, βόλτα στο Νότινγκ Χιλ είναι επίσης από τις δραστηριότητες που θα βάλετε στο πρόγραμμά σας. Ένας ωραίος τρόπος να την ανακαλύψετε είναι να ανεβείτε στα τουριστικά χαρακτηριστικά λεωφορεία που θα σας περάσουν από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα.

Το Λονδίνο είναι μια υπέροχη πόλη που δεν εξαντλείτε ούτε σε μία επίσκεψη ούτε σε λίγες μέρες, όσες φορές και να πάτε θα ανακαλύπτετε και κάτι καινούργιο και πάντα θα περνάτε υπέροχα!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top