Now Reading
Πιάστε τον Μάη στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Πιάστε τον Μάη στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Μουσική, χορός, δραστηριότητες για όλη την οικογένεια – ό,τι καλύτερο για να μπει ολάνθιστος ο μήνας!

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος μας περιμένει την Πρωτομαγιά για να γιορτάσουμε μαζί την άνοιξη, με πολλή μουσική, ξέφρενο χορό, παιχνίδια και μαγιάτικες δραστηριότητες για όλους! Η είσοδος σε όλες τις δράσεις της ημέρας θα είναι ελεύθερη.

Μουσική

Οι Burger Project (στις 11.30) και οι Jaguar Bombs (στις 13.30) έρχονται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ για να καλωσορίσουμε την άνοιξη με μια ξεσηκωτική συναυλία! Με παιδικά τραγούδια και χιουμοριστικές πρόζες, οι Burger Project μας καλούν να χορέψουμε όσο πιο τρελά μπορούμε, και οι Jaguar Bombs διασκευάζουν σε rockabilly ύφος διαχρονικές επιτυχίες και ένοχες μουσικές απολαύσεις που όλοι μας έχουμε τραγουδήσει.

Χορός

Ένα εκρηκτικό εργαστήριο αφροβραζιλιάνικου χορού και ένα μάθημα-γνωριμία με την τέχνη της capoeira έρχονται την Πρωτομαγιά στο ΚΠΙΣΝ για να μας απελευθερώσουν και να μας αναζωογονήσουν μέσα από το πνεύμα της βραζιλιάνικης κουλτούρας. (στις 17.00 και στις 18.30 στον Πευκώνα)

Μαγιάτικες Δραστηριότητες

Ελάτε να φτιάξετε το δικό σας μυρωδάτο χάρτινο πρωτομαγιάτικο στεφάνι (στις 10.30 στα Νότια Μονοπάτια και στις 11.00 στον Πευκώνα) και παρακολουθήστε τη μεγάλη παρέλαση από σαπουνόφουσκες (στις 14.30 στην Αγορά) που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γιορτής και χαράς την Πρωτομαγιά στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Εργαστήρια & Παιχνίδια για παιδιά

Στο ανθισμένο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, μια σειρά από εργαστήρια, παιχνίδια και ομαδικές δραστηριότητες καλούν τα παιδιά να εξερευνήσουν το Πάρκο, να πάρουν μέρος σ’ ένα πρωτότυπο πικ-νικ για χαρτογράφους και να καλλιεργήσουν τη συνεργασία και την έννοια της ευγενούς άμιλλας. Οι αγαπημένοι μας ζωγράφοι προσώπου έρχονται να γεμίσουν τα πρόσωπα των παιδιών με χαρά και ανοιξιάτικα χρώματα! (10.30 «Ένας σπόρος ταξιδεύει», στον Μεσογειακό Κήπο / 11.00 «Το πάρκο των θαυμάτων», στον Πευκώνα / 11.00 «Πικ-νικ για χορτοφάγους» στον Λαβύρινθο / 11.30 «face painting» στον Πευκώνα)

Δείτε Επίσης

Για την ημέρα της Πρωτομαγιάς:

Tα δρομολόγια του shuttle bus του ΚΠΙΣΝ στη διαδρομή Σύνταγμα – Μετρό Συγγρού Φιξ – ΚΠΙΣΝ και αντίστροφα θα πραγματοποιούνται ανά μισή ώρα. Από Σύνταγμα προς ΚΠΙΣΝ 09.30 – 21.30 & από ΚΠΙΣΝ προς Σύνταγμα 11:00-00:00.
Σε περίπτωση που το Σύνταγμα κλείσει, τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται μέχρι Συγγρού – Φιξ και αντίστροφα.

Oι επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο παρακείμενο parking του Ολυμπιακού Συγκροτήματος Φαλήρου (Tae KwonDo), καθώς και μεταφοράς από το σημείο αυτό προς το ΚΠΙΣΝ και αντίστροφα, με ειδικό shuttle bus (10.00 – 20.00).

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top