Now Reading
Πανσέληνος του Αυγούστου

Πανσέληνος του Αυγούστου

Απολαύστε την σε έναν αρχαιολογικό χώρο ή σε μια από τις αμέτρητες εκδηλώσεις που σας περιμένουν σε όλη την Ελλάδα

Το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό ολόγιομο φεγγάρι του καλοκαιριού είναι η πανσέληνος του Αυγούστου. Σε ολόκληρη τη χώρα έχουν ετοιμαστεί διάφορες εκδηλώσεις. Επίσης όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι και σημαντικότεροι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι ανοιχτοί και τις βραδινές ώρες για να την απολαύσετε μαζί με την οικογένειά σας.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε μερικές μόνο:

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο θα συμμετάσχει όπως και κάθε χρόνο στις εκδηλώσεις της Πανσελήνου του Αυγούστου 2019 με μουσικά σύνολα και θεματικές περιηγήσεις από αρχαιολόγους του Μουσείου.

Αρχαιολογικός Χώρος Δελφών: Ο Αρχαιολογικός Χώρος των Δελφών θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό έως τις 24.00 (τελευταία είσοδος στον χώρο στις 23:30).

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας: Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Πάρκο Θερβάντες- Ενετικός Λιμένας Ναυπάκτου: Μουσική εκδήλωση με το κουαρτέτο Aegean jazz  με τη χορηγία της Γέφυρα Α.Ε. (ώρες 21.00-23.00).

Πύργος Δομενεγίνη,  Αργάσι Ζακύνθου: Εικαστική παράσταση. Το μνημείο θα παραμείνει ανοικτό από τις 21.00 έως και τις 24.00.

Βυζαντινό Κάστρο Τρικάλων: Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από τις 20:00 έως τις 24:00.

Δείτε Επίσης

Κεντρικός αύλειος χώρος Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης: Συναυλία με το συγκρότημα “Γης Μαδιάμ” με παραδοσιακά τραγούδια αλλά και έντεχνα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό στις υπαίθριες εκθέσεις του Μουσείου από τις 20:00 έως τις 23:00.

Αρχαιολογικός Χώρος Δωδώνης: Μουσική συναυλία με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου. Συνδιοργάνωση με τον Δήμο Δωδώνης.  Ώρες 20:00 έως 24:00.

Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας: Το Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό από τις 20.00 έως τις 24.00.

Κτίριο της Σκοτεινής Φυλακής στο Κάστρο Χίου: Το μουσείο θα είναι ανοιχτό για το κοινό και φωταγωγημένο από τις 21.00 έως την 01.00 πρωινή της επόμενης ημέρας.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top