Now Reading
«Ο Μικροπόδαρος (Smallfoot)»: To νέο animation για μικρούς και μεγάλους!

«Ο Μικροπόδαρος (Smallfoot)»: To νέο animation για μικρούς και μεγάλους!

Μια ταινία για την αναζήτηση της αλήθειας!

Ο Μίγκο είναι μπλε. Έχει τεράστια πόδια και ακόμα πιο μεγάλη καρδιά. Είναι ένα υπέροχο καλόκαρδο Γέτι, που έχει μάθει στο χωριό του να μην αμφισβητεί τα όσα έχει διδαχθεί. Όλη του τη ζωή ακούει ιστορίες και θρύλους για ένα μυθικό πλάσμα, μέχρι που μια μέρα το πλάσμα αυτό προσγειώνεται μπροστά στα μάτια του και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Μίγκο αλλά και ολόκληρου του χωριού των Γέτι.

Τι μπορεί να υπάρχει τελικά πέρα από όσα γνωρίζει κάποιος; Tι μπορεί να κρύβεται έξω από το μικρόκοσμο που ήδη γνωρίζει και που γι’ αυτόν είναι όλος ο κόσμος του;

To χιονισμένο χωριό του Μίγκο θα είναι μονάχα η αφετηρία στο απολαυστικό ταξίδι της περιέργειάς του και το κουράγιο του η κινητήρια δύναμη για μια μοναδική περιπέτεια για τη φιλία και τη χαρά της ανακάλυψης.

Ο «Μικροπόδαρος» είναι μια ταινία με την οποία όλη η οικογένεια θα διασκεδάσει και γυρίζοντας σπίτι θα συζητήσει για θέματα όπως: η αναζήτηση της αλήθειας, η αμφισβήτησή της και ο αγώνας μας για όσα πιστεύουμε.

Γιατί τελικά είναι όμορφο να βλέπουμε με την οικογένειά μας μοναδικές ταινίες για τις οποίες θα συζητάμε για καιρό!

Η σκηνοθεσία της ταινίας «Ο Μικροπόδαρος» είναι του Κάρεϊ Κερκπάτρικ, βραβευμένου με το Annie Award για την ταινία «Πέρα από το Φράχτη» και υποψήφιου για το ίδιο βραβείο για τα σενάρια των ταινιών «Οι Κότες το ‘σκασαν» και «Ο Τζίμης και το Γιγαντοροδάκινο».

Γνωρίστε την υπόλοιπη παρέα:

Μίτσι

Η Μίτσι, ανήσυχη και ανεξάρτητη, είναι περίεργη και λατρεύει τις ερωτήσεις. Η φιλοσοφία της είναι ότι “μια ζωή είναι γεμάτη από θαύματα και είναι θαυμάσια!”. Η Μίτσι πιστεύει ότι οι μικροπόδαροι υπάρχουν και ελπίζει μια μέρα να δει έναν.

 Πέρσι / Μικροπόδαρος

Ένας άνθρωπος, ή ένας μικροπόδαρος, ο Πέρσι  που το μόνο που θέλει είναι –πρώτον – να παραμείνει ζωντανός και –δεύτερον- να ξεκινήσει ένα viral βίντεο που θα τον κάνει και πάλι διάσημο.

 Λιθοφύλακας

Ο Λιθοφύλακας φυλά τις αρχαίες πέτρες όπου είναι γραμμένη η ιστορία και οι κανόνες του χωριού και αυτό είναι ένα βαρύ φορτίο  Ο Λιθοφύλακας είναι ο ισχυρότερος γέτι του χωριού και κανένας δεν τολμά να τον αμφισβητήσει, εκτός από τον Μίγκο.

 Γκουάντζι

Ο Γκουάντζι πιστεύει στους μικροπόδαρους και σε πολλά άλλα πράγματα. Αυτός ο τεράστιος γέτι είναι πεπεισμένος ότι υπάρχουν παντού μυστικά, μυστηριώδεις δυνάμεις που ελέγχουν τη ζωή και σίγουρα κάτι παράξενο συμβαίνει ακριβώς κάτω από τη μύτη τους στο χωριό. Ό,τι κι αν είναι, είναι αποφασισμένος να το ανακαλύψει.

 Ντοργκλ

Ο απλός και τρυφερός πατέρας του Μίγκο, ο Ντόργκλ, είναι το γκονγκ του χωριού. Κάθε πρωί, πέφτει με το κεφάλι σ’ ένα γιγαντιαίο γκονγκ για να ξυπνήσει το μεγάλο λαμπερό σαλιγκάρι του ουρανού που φέρνει το φως στο χωριό των γέτι. Είναι πολύ περήφανος που κάνει αυτή τη δουλειά.

 Κόλκα

Δείτε Επίσης

Το αγαπημένο θέμα της Κόλκα είναι το άπιαστο, μεγαλοπρεπές πλάσμα που οι γέτις ονομάζουν Μικροπόδαρος καθώς και η συλλογή της από μικροαντικείμενα που της αρέσει να ερευνά και να κατανοήσει.

 Φλιμ

Ο Φλιμ είναι ένα “ενοχλητικό” αλλά καλοσυνάτο γέτι και μερικοί τον θεωρούν αγενή γιατί λέει ό,τι ακριβώς σκέφτεται. Η εγωιστική φύση του Φλιμ τον κάνει ιδιαίτερα αναποφάσιστο, ειδικά όταν επιχειρεί να κάνει κάτι καλό για τους άλλους. Μέχρι τη στιγμή που αποφασίζει τι να κάνει, η στιγμή έχει περάσει προ πολλού…

 Θορπ

Ο Θορπ που δεν χαρακτηρίζεται για την εξυπνάδα του, είναι ο γιος του Λιθοφύλακα και είναι γεννημένος για να ακολουθεί κανόνες. Επιδιώκοντας αδιάκοπα να κερδίσει την έγκριση του πατέρα του,  Είναι ακίνδυνος και έχει την τάση να εμφανίζεται ακριβώς τη λάθος στιγμή. 

Μπρέντα

Μια γυναίκα Μικροπόδαρη, η Μπρέντα, δεν έχει ιδέα ότι ο Μίγκο έχει πάρει τον Πέρσι στο χωριό γέτι. Εξάλλου τον έχει ψιλοβαρεθεί τον Πέρσι, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο κυνηγά συνεχώς τη φήμη και τη δόξα.

 

Η ταινία «Ο Μικροπόδαρος» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου 2018, με υπότιτλους και μεταγλωτισμένη. 

Παρακολουθήστε το βίντεο με το υπέροχο τραγούδι της ταινίας Wonderful Life, που τραγουδιέται σε 28 διαφορετικές γλώσσες.

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top