Now Reading
Οικογενειακές διακοπές στο εξωτερικό; 5+1 tips για να προετοιμαστείτε

Οικογενειακές διακοπές στο εξωτερικό; 5+1 tips για να προετοιμαστείτε

Τσεκάρετε τι έγγραφα χρειάζεστε. Όταν τα βγάλετε, να είστε σίγουροι ότι τα έχετε και σε φωτογραφία στο κινητό σας. Σε περίπτωση που κάτι χαθεί, θα σώσετε άπειρο χρόνο.

Λίστες, λίστες, λίστες. Αποφασίστε τι θέλετε να πάρετε μαζί σας, τι θέλετε να δείτε στον προορισμό σας και συγκεντρώστε τα τηλέφωνα ανάγκης (πρεσβεία, γιατροί, ταχυδρομεία κ.λπ.). Ξοδεύοντας λίγο παραπάνω χρόνο πριν τις διακοπές σας θα τον κερδίσετε εκεί.

Αν καταφέρετε να βρείτε οικονομικά flexible εισιτήρια, επενδύστε κάτι παραπάνω και επιλέξτε τα! Έτσι, μία απρόβλεπτη ίωση δεν θα σας καταστρέψει, αλλά απλά θα μεταθέσει το ταξίδι.

Μοιράστε αρμοδιότητες. Χωρίστε τις δουλειές μεταξύ σας ώστε να μην έχετε χιλιάδες πράγματα υπό την ευθύνη σας. Το ταξίδι με τα παιδιά είναι από μόνο του μία πρόκληση, οπότε το να είναι ένας υπεύθυνος για το check-in και κάποιος άλλος για να προσέχει τους νεαρούς επιβάτες είναι μία καλή ιδέα. #teamwork
Μην ξεχάσετε τα SOS. Όπως ένα μικρό φαρμακείο με τα απαραίτητα και ό,τι χρειάζεται το παιδάκι σας για να κοιμηθεί καλά το βράδυ. Είτε αυτό είναι ένα αρκουδάκι, μία κουβερτούλα ή ένα φωτάκι, φροντίστε να έχετε χώρο για να το πάρετε μαζί. Ο καλός βραδινός ύπνος θα σας κάνει να απολαύσετε ακόμα περισσότερο τη βόλτα σας οικογενειακώς.

Οργανωθείτε και προτιμήστε την αποστολή του μεγάλου όγκου των πραγμάτων σας με μία οικονομική μεταφορική όπως η Eurosender στο σημείο διανομής σας και γλιτώστε κουβάλημα, υπερχρεώσεις και άγχος. Η Eurosender, ως startup μεταφορών, προσφέρει σήμερα και στην Ελλάδα πρόσβαση σε αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες αποστολών και μεταφοράς σε τιμές που είναι μέχρι και 70% πιο χαμηλά από μία standard υπηρεσία.

Δείτε Επίσης

Η επιτυχία της Eurosender βασίζεται στην καινοτόμο πλατφόρμα της, η οποία συγκεντρώνει τις ανάγκες μεταφορών των πελατών, πετυχαίνοντας έτσι καλύτερες τιμές για εκείνους, σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρείες courier που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη όπως οι DHL, GLS, DPD και άλλες. Πληροφορίες στο www.eurosender.com/el/

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top