Now Reading
Μια θάλασσα… κόσμημα

Μια θάλασσα… κόσμημα

«Θάλασσα – Seashells & Pearls» της Νίας Σταθούλια, την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 18:00 στο IANOS ARTSHOP@GOLDEN HALL

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 18:00 ο IANOS ARTSHOP@GOLDEN HALL σας προσκαλεί στο Art Event της επιχειρηματία-σχεδιάστριας-κοσμηματοποιού Νίας Σταθούλια, όπου θα παρουσιάσει τη νέα της καλοκαιρινή συλλογή «Θάλασσα – Seashells & Pearls», από χειροποίητα κοσμήματα με ημιπολύτιμες πέτρες, κοχύλια, πέρλες, μαργαριτάρια, ασήμι, χρυσό και άλλα φυσικά υλικά· εμπνευσμένη από τον πλούτο του βυθού και τα χρώματα της φύσης.

Λίγα λόγια για τη Νία Σταθούλια

Η Νία Σταθούλια δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος με τη δικιά της επιχείρηση PLATINUM από το 1995 στη Ζάκυνθο. Τα τελευταία 5 χρόνια δημιούργησε το δικό της Brand NIA JEWELRY. Σχεδιάζει συνθέτει κ κατασκευάζει Κοσμήματα χειροποίητα με ημιπολύτιμες πέτρες κοχύλια πέρλες μαργαριτάρια ασήμι χρυσό κ άλλα φυσικά υλικά!!

Συμμετέχει σε ομαδικές εκθέσεις, galleries, περιοδικά life style, συνεργάζεται με καταστήματα στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στα νησιά κ διοργανώνει events με σκοπό να κάνει γνωστή τη δουλειά της στο ευρύ κοινό! Δείγμα της δουλειάς της κυκλοφορεί στη σελίδα της στα social fb & Instagram: Nia Stathoulia Jewelry!

Εγκαίνια έκθεσης: 28 Ιουνίου 2019, 18:00-20:00

Διάρκεια έκθεσης: 28/06 – 12/07/19

Δείτε Επίσης

 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS ARTSHOP στο ισόγειο του Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι).

Link Εκδήλωσης: ianos

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top