Now Reading
Γυρίζουμε όλη την Ελλάδα ακούγοντας τα κάλαντα κάθε περιοχής!

Γυρίζουμε όλη την Ελλάδα ακούγοντας τα κάλαντα κάθε περιοχής!

Μέσω ενός εξαιρετικού διαδραστικού χάρτη που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους

Παραμονή Χριστουγέννων και η σκέψη και η “αγωνία” πολλών παιδιών είναι στο τι θα γίνει με τα κάλαντα!

Όλα τα παιδιά συνήθως ανυπομονούν να βγουν για να πούνε τα κάλαντα στη γειτονιά τους.

Να πάρουν το τριγωνάκι τους, ή ακόμα και την κιθάρα, το ταμπούρλο ή τη μελώδικά τους, και μόνα τους ή με παρέα (και τη διακριτική παρουσία των γονιών) να πάνε να τραγουδήσουν σε σπίτια φίλων, γνωστών, συγγενών ή και εντελώς ξένων, σε καταστήματα, μέχρι και ιδρύματα ή στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Φέτος ωστόσο με την ανασφάλεια του κορωνοϊού, τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας, το απαγορευτικό που έχει όλους μας περιορίσει στο σπίτι, μοιάζει σαν πολλά από όσα γνωρίζουμε και περιμένουμε από τα Χριστούγεννα και τις γιορτές φέτος να τα ζήσουμε με διαφορετικό τρόπο.

Επειδή όμως η υγεία η δική μας αλλά και των αγαπημένων αλλά και όλων των ανθρώπων αυτή τη στιγμή είναι ό,τι πιο σημαντικό και ό,τι πιο πολύτιμο η νηπιαγωγός κ. Κίκα Σπυριδωνίδου βρήκε έναν καταπληκτικό τρόπο για να διατηρήσουμε τη χαρά και τη μαγεία της απόλαυσης όσο γίνεται από τα κάλαντα κι έφταιξε έναν εξαιρετικό διαδραστικό χάρτη με τα κάλαντα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Δείτε Επίσης

Για να τα ακούσετε, δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ ώστε να κατευθυνθείτε στον χάρτη και επιλέγοντας την περιοχή που σας ενδιαφέρει να ακούσετε τα κάλαντα που λέγονται εκεί.

Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο τόσο για τους εκπαιδευτικούς, όσο και για τους γονείς!!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top