Now Reading
Μένουμε σπίτι και αφηνόμαστε στα παραμύθια να μας βάλουν για ύπνο

Μένουμε σπίτι και αφηνόμαστε στα παραμύθια να μας βάλουν για ύπνο

Κι έζησαν όλοι καλά κι όχι μόνο στα όνειρά τους…

To childit παρουσιάζει καθημερινά δραστηριότητες για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας, στις δύσκολες αυτές στιγμές της καραντίνας. Οι στιγμές αυτές πρέπει και μπορούν να γίνουν στιγμές δημιουργικές. #μένουμεσπίτι #μένουμεσπίτιμεπαιδιά.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να βάζει κανείς τα παιδιά του για ύπνο από τους να διαβάζει ιστορίες, παραμύθια και παιδικά βιβλία.

Τα παιδιά χαλαρώνουν, ηρεμούν, αποβάλλουν τις αρνητικές σκέψεις ή τις όποιες έγνοιες τους δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της μέρας.

Το φως χαμηλώνει.

Εκείνα ξαπλώνουν στο κρεβάτι.

Κι εσείς με τη φωνή σας καλείστε να τα βοηθήσετε να κλείσουν τα μάτια, να αφεθούν και να χαρούν όμορφα όνειρα κι έναν ξεκούραστο και ξέγνοιαστο ύπνο.

Επειδή όμως οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες για όλους, κι οι γονείς κουβαλάνε ένα έξτρα ψυχικό φορτίο, σκεφτήκαμε να τους βρούμε βοηθούς…

Οπότε σας έχουμε επιλέξει μερικούς εξαιρετικούς αφηγητές και παραμυθάδες που θα διευκολύνουν την αποστολή “όνειρα γλυκά”…

Δείτε Επίσης

Κι αφού καταφέρατε να βάλετε τα παιδιά για ύπνο, αν έχετε αυξημένο άγχος, δοκιμάστε να αφήσετε τις ιστορίες αυτές να νανουρίσουν κι εσάς…

Άλλωστε κανείς δεν είναι ποτέ αρκετά μεγάλος για να μη θέλει να αφεθεί στη μαγεία των παραμυθιών!

(τα παραπάνω παραμύθια ακούγονται και με το φως της μέρας – όπως και οποιαδήποτε άλλη στιγμή νιώσετε την ανάγκη για μια γρήγορη απόδραση στη χώρα της φαντασίας)

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top