Now Reading
Η Pharmasept δημιουργεί το πρώτο αποσμητικό για παιδιά και εφήβους!

Η Pharmasept δημιουργεί το πρώτο αποσμητικό για παιδιά και εφήβους!

Οι μικροί μας ήρωες σηκώνουν τα χέρια ψηλά… άφοβα!

Αν τον τελευταίο καιρό έχετε παρατηρήσει ότι το παιδί σας ιδρώνει πιο συχνά και τα μπλουζάκια του μυρίζουν… δυσάρεστα, ιδιαίτερα στην περιοχή της μασχάλης, μήπως ήρθε ο καιρός να κάνετε κάτι γι’ αυτό; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς το παιδί σας μεγαλώνει και οι ανάγκες της επιδερμίδας του προφανώς αλλάζουν. Λύσεις υπάρχουν και σίγουρα πρέπει να επιλέξετε τις πιο φυσικές για εκείνο.

Η Pharmasept δημιούργησε το πρώτο αποσμητικό για παιδιά και εφήβους, με υποαλλεργική σύνθεση, χωρίς άλατα αλουμινίου και οινόπνευμα. Είναι εξαιρετικά απαλό και περιέχει παράγοντες 100% φυσικής προέλευσης. Βασισμένο στο μοναδικό σύστημα απόσμησης της Pharmasept προσφέρει φυσική & καθαρή εφίδρωση απαλλαγμένη από δυσάρεστες οσμές, ενώ παράλληλα παρέχει προστασία και σέβεται τη φυσιολογική χλωρίδα της επιδερμίδας. Περιέχει φυσικούς αποσμητικούς παράγοντες, έλαιο χαμομηλιού, φυσική βιζαβολόλη και βιταμίνη Ε.

Δείτε Επίσης

Η Pharmasept δημιούργησε την εξειδικευμένη σειρά kid care βασισμένη σε κλινικά μελετημένες φόρμουλες, για να καλύψει τις ανάγκες της παιδικής και προεφηβικής ευαίσθητης επιδερμίδας. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν πολύτιμα φυτικά συστατικά και βιταμίνες (βιομιμητικά φωσφολιπίδια, βιταμίνη F, aloe vera, πρωτεΐνες μεταξιού) που τα καθιστούν ιδανικά για καθημερινή χρήση. Είναι υποαλλεργικά ελεγμένα, απολύτως ανεκτά, ασφαλή και παρέχουν ενισχυμένη καταπραϋντική δράση και ενυδάτωση.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top