Now Reading
Η απίστευτη δύναμη του να είσαι μαμά!

Η απίστευτη δύναμη του να είσαι μαμά!

Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία μιας μητέρας… που αποφάσισε να γίνει πυροτέχνημα!

Η Alejandra Solis ζει στην Αγγλία αλλά έχει καταγωγή από το Μεξικό, είναι 38 χρονών, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, 8 και 5 ετών. Εδώ κι ένα χρόνο έχει έρθει αντιμέτωπη με μια μορφή καρκίνου του στήθους που δεν θεραπεύεται και οι γιατροί της έχουν δώσει  την πρόβλεψη ότι έχει μπροστά της 3-5 χρόνια ζωής. Καθώς ήταν μόλις 37 όταν έγινε η διάγνωση και σε καλή φυσική κατάσταση, σοκαρίστηκε αρχικά. Παρόλο που συνεχίζει να δέχεται θεραπείες, όχι μόνο έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα του αναπόφευκτου αλλά κοιτάζει τον θάνατο με θάρρος κατάματα.

Στη γενέτειρά της, ο θάνατος είναι μια γιορτή. Δεν τον φοβούνται και μιλάνε στην καθημερινότητά τους γι’ αυτό με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο μιλάνε και για οτιδήποτε αφορά τη ζωή. Στην παιδική ταινία Coco άλλωστε είχαμε δει πρόσφατα όλη τη μεξικάνικη φιλοσοφία, το πώς θεωρούν τον θάνατο απλώς συνέχεια της ζωής και συνεχίζουν να τιμούν τους αγαπημένους τους ανθρώπους με χαρά και χαμόγελο και αφού φύγουν από αυτή τη ζωή.

Με αυτή τη φιλοσοφία, η Alejandra δεν φοβάται όχι μόνο να αντιμετωπίσει ή να μιλήσει για το ενδεχόμενο να πεθάνει σύντομα, αλλά έχει σκοπό να οργανώσει την κηδεία της σαν ένα μεγάλο πάρτι. Σε συνέντευξή της που έδωσε στη Huffingtonpost δήλωσε ότι της αρέσει το Prosecco και η τζαζ και σκοπεύει να έχει και τα δύο στην κηδεία της. «Οι κηδείες είναι συνήθως βαρετές, η δική μου θα ήθελα να είναι μια χαρούμενη μάζωξη. Μέχρι στιγμής είχα μια συναρπαστική ζωή γεμάτη χρώμα, θα ήθελα έτσι να με θυμούνται και όχι για τις τελευταίες μέρες του καρκίνου».

Δείτε Επίσης

Ως αποκορύφωμα, η Alejandra Solis επέλεξε το τέλος της κηδείας της να κλείσει με πυροτεχνήματα – κι εκείνη να είναι (σ)το τελευταίο πυροτέχνημα, που θα είναι ροζ και θα γράφει στον αέρα τη λέξη «ciao». «Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν cool, καθώς έτσι θα μπορώ να βρίσκομαι παντού κι όχι περιορισμένη απλώς σε έναν τάφο», δήλωσε στην ίδια συνέντευξη.

Εμείς ελπίζουμε να πάρουμε δύναμη από το πραγματικά σπάνιο θάρρος της και να γίνει ένα λαμπρό παράδειγμα που θα συνεχίζει για καιρό να δίνει κουράγιο και ελπίδα σε όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top